FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali se revoltă după Supercupă: „Am făcut 5 schimbări pentru că suntem sclavii Federației! Ia banii noștri și îi dă la Liga a 4-a pentru voturi”

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 13:13 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 14:14

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că nu este deranjat că echipa sa pierdut Supercupa României contra celor de la CFR Cluj (0-0 după timpul regulamentar și 1-4 la penalty-uri).

Omul de afaceri spune că echipa sa nu a tratat cu interes Supercupa din cauza Federației Române de Fotbal pe care o acuză de faptul că nu a dat bani echipelor participante și nu le-a întrebat dacă sunt de acord ca meciul să se joace la Ploiești.

Gigi Becali: „Dacă tot suntem sclavi, să ne distrăm”

„Nu mă interesează! Nu sunt supărat! Ce trofeu? Sunt supărat când pierdem bani. Trofeu e când există înțelegere între oameni, când te întreabă și pe tine, nu când faci ceva pentru că așa ți se spune! Dar dacă ei sunt stăpâni și noi sclavi...

Când unii organizează și nu îți dau niciun ban ție, iau ei banii și îți spun «Vino, mă, să joci aici!». Nici măcar bun simț... Puteau să întrebe «Bă, jucăm la Ploiești. Vă convine?». Ei au zis «Uite, noi, ca niște stăpâni, am stabilit să jucați aici. Veniți voi ca niște sclavi». Așa că am zis și eu să fac 5 schimbări la pauză.

Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm și noi cu ce putem să facem, dacă tot avem stăpâni. Băi stăpânilor, e adevărat că suntem niște sclavi, că așa e în România. Îi pui pe funcție și după sunt stăpâni! Atunci, eu ce să fac? Eu, sclavul... Până și ăia de munceau în cariera de piatră primeau mâncare, niște bani. Aici e «Sclavule, nu primești niciun ban! Sclavule, plătești și transportul. Tu joci, sclavule!». Ce-i asta, mă? Ce să fac? Să-l iau în serios pe stăpân? ”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

Gigi Becali: „FRF se folosește de munca mea ca să mă stăpânească mai bine”

„Dacă dădeau 25.000 de euro pentru echipa care pierde și 75.000 pentru câștigătoare și dacă ne întrebau pe ce stadion vrem să jucăm.... Au zis «Sclavilor, veniți să jucați la Ploiești! Sclavilor, plătiți benzina la autocar!» 

Dacă te comporți așa, la fel mă comport și eu! Nu aveam ce să fac. Ce am zis «Dacă ei ne consideră sclavi, fac și eu o chestie». I-am spus lui Petrea «Bă Petrea, fă un experiment! Distrează-te. Folosim meciul ăsta ca un antrenament, ca să găsim soluții». Asta a făcut. Asta a fost. 

Mircea Sandu era alt om, vorbea cu noi. Ne întreba ce vrem, ce să facem. Avea calitate, nu se făcea stăpân! Și eu nu am nicio prietenie cu el. Acum, cei din Federație au luat banii de la televiziuni și din publicitate, vreo 3-400.000 de euro, și dau geci, tricouri, mingi și prime celor de la județ și din Liga a 4-a și le spun «Voi votați ce vrem noi, ca să putem să-i punem pe sclavi...». Păi, tu câștigi bani pe munca mea, că eu sunt sclav, și banii ăia îi folosești ca să mă stăpânești mai bine? Sau ce?

Eu nu aș accepta, dar nu am ce face. De ce? Trebuie să mă supun. Dacă din 16 erau 10 sclavi cu mine, ne războiam cu ei. Dar eu sunt singur și nu am ce să fac! E o chestie tiranică, de la Stalin și Lenin. Sunt săracii împotriva bogaților. E o idee marxistă-stalinistă-comunistă”, a mai declarat omul de afaceri.

FCSB, 5 schimbări în pauza meci ului cu CFR

  1. Valentin Crețu în locul lui Răzvan Oaidă
  2. Adrian Șut în locul lui  Olimpiu Moruțan
  3. Ovidiu Perianu în locul lui  Octavian Popescu
  4. Andrei Istrate în locul lui  Florin Tănase
  5. Risto Radunovic în locul lui Ionuț Vînă

VIDEO Toni Petrea: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

Citește mai multe știri despre FCSB:  

FCSB, ironizată după înfrângerea din Supercupa României: „Au făcut repetiție pentru meciul de baraj cu CSA Steaua”

„Toni, la telefon!” » Moment penibil în timpul Supercupei pentru antrenorul lui FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (135)
moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  17 Aprilie 2021, 06:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

siriussirius
siriussirius  •  16 Aprilie 2021, 22:20

Da imi inchipui ca gibolusu e foarte nervos ca na cistigat supercupa,cupa ,si ca de obicei va fi la fel daca nu cistiga si anul asta campionatul,asa macar locul doi (ca ultimii nici nu mai stie nici el citi ani )ca am ajuns bataia de joc a ardelenilor

valsword
valsword  •  16 Aprilie 2021, 19:12
Postat de Mihai Fcsb pe 16 Aprilie 2021, 18:13

De ce sa te intrebe Burleanu mah unde vrei sa joci tu Jijinio? tu intrebi pe cineva cand faci schimbarile la aceasta echipa? tu tii cont de suporteri,antrenori etc.Ai distrus toata istoria stelei cu aroganta ta de oier nascut in mijlocul stsnii.

Nu doar sa-l intrebe pe el ci si pe CFR.De altfel si CFR a facut scandal inainte de meci ca de ce se joaca la Ploiesti. Nu doar bani pentru cioban ci si pentru CFR si pentru orice alta echipa care va ajunge vreodata sa joace supercupa asa cum ar fi fost normal.Daca anul viitor alte doua echipe vor juca supercupa,Burleanu isi va bate din nou joc de echipe, e simplu :)) Va grabiti cu ironiile la cioban din ura ,dar fara sa priviti mai departe de el.

Vezi toate comentariile (135)
Comentează