FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Gigi Becali acuză pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul: „La noi se bagă Securitatea. Nu vezi ce face ministrul?”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 09:10 / Actualizat marti, 17 mai 2022 10:35

Gigi Becali, patronul FCSB, a acuzat din nou implicarea politicului în fotbal și acuză jocuri de culise pentru ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1.

 Formația „militară” a terminat pe loc de baraj, dar nu a primit dreptul de promovare. Cu toate acestea, Gigi Becali acuză faptul că politicienii se implică în fotbal și propune o soluție.

S-au schimbat polii de putere în Liga 1! Raport șocant al ultimilor 20 de ani: Bucureștiul, îngenuncheat definitiv
PLAY-OFF
S-au schimbat polii de putere în Liga 1! Raport șocant al ultimilor 20 de ani: Bucureștiul, îngenuncheat definitiv

Gigi Becali acuză implicarea politicului în fotbal

„Peste tot, Securitatea conduce, dar nu se bagă şi la fotbal. Și CIA... Dar nu se bagă la fotbal! La noi, până şi la fotbal se bagă Securitatea. Nu avem ce face! De fapt, se poate face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeți la protest, să faceți petiții la UEFA.

Nu vezi ce fac? Vor să schimbe legea ca să fie fotbalul și mai controlat. Îți dai seama ce se va întâmpla? Face și PNL-ul o echipă... După aia vin alții la putere și schimbă șeful Federației. După aceea vine PSD-ul și e pus altul. 

Nu vezi că vrea să facă ministrul? Să participe CSA-ul...Păi, nu se poate! Nu te lasă UEFA să participi în cupele europene. Ce dacă intri în campionatul intern? Nu ai cum. Vii acum să spui că repari ce s-a stricat și ce s-a îndreptat în urmă cu 25 de ani? S-a transformat Steaua în societate pe acțiuni și vii tu acum să strici iar”, a spus Becali la ProArena. 

VIDEO  Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și:

Becali s-a decis ce antrenor vrea în sezonul următor, după ratarea titlului! Așteaptă un răspuns până duminică

„Spun public cum va lua FCSB titlul!” » Dumitru Dragomir i-a propus lui Becali 2 fotbaliști din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
orlick
orlick  •  17 Mai 2022, 19:21
Postat de hristo33 pe 17 Mai 2022, 12:11

datoriile cfrului, mare parte din ele sunt catre patronul de acolo. el poate sa astepte pina se returneaza banii, cu o eventuala calificare in EL sau conference se rezolva. si daca termina pe locul 2 aceeasi situatie. Nelu Varga 17,2 65,5% Angajați 5,3 20,5% Autorități fiscale 2,5 9,5% Alte datorii 1,2 4,5% cu ce te satisface pe tine ca gigi nu are datorii? si Realul are datorii, si barca,

Nelu Varga, ăsta e mai tare decât băncile care împrumută echipele mari din Europa! Îți dai seama câți bani are, dacă își permite să blocheze ani de zile 20 mil euro pentru un hobby? Sper că nu vrei să spui că speră la profit! Nu știu ce mi-a venit să îmi pun întrebări. Presa românească sau instituțiile abilitate nu au nedumeriri din astea!

niculaemoromete
niculaemoromete  •  17 Mai 2022, 16:06

Nea Gigi, prosteală pe față, nu aveați voie să luați gol de la Voluntari: nici primul și mai ales nici al doilea! Ăștia de la servicii normal că profită, de ce le scoți ochii, la armată te-au băgat pe tine, la miliție l-au băgat pe Bucurică, ce te sfiești să recunoști?! Ai uitat cum au îhățat banii când a ieșit Oțelul campioană? Adamescu în față și hat! Neluțu la fel... Mai știi ceva de Nicu? De Gheară Nicu te întreb, nea Gigi!

1745flo
1745flo  •  17 Mai 2022, 15:05
Postat de vasileroaita pe 17 Mai 2022, 13:37

Becali stie ce vorbeste! Va amintiti cum chefuia cu Basescu dupa ce au eliminat fraudulos Rapidul din Cupa UEFA si s-au facut de rasul Europei cu Maccarone?!

Nu mai zicem de vremea când Deaconu le câștiga meciurile și era decorat de Băsescu! Pentru merite deosebite?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează