FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 11:23 / Actualizat luni, 22 august 2022 11:34

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou despre fundașul algerian Rachid Bouhenna (31 de ani), despre care a spus că nu va mai juca la FCSB, și despre situația lui Valentin Crețu.

Omul de afaceri a fost din nou critic la adresa apărătorului central și a dezvăluit că Nicolae Dică nu e mulțumit de Valentin Crețu, fundașul dreapta de 33 de ani care pare că a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea (18 ani) și Radu Boboc (23).

Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”
INTERVIU
Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”

Bouhenna și Valentin Crețu, în dizgrație la FCSB

„Sunt unele lucruri... Câteodată e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îți vezi de treabă. De ce să îl încerci pe spinarea ta să dai de belele? 

Nu l-am impus eu pe Pantea în echipa de start. Dacă era adevărat, spuneam. Eu am vorbit cu Dică, când l-a băgat pe Pantea cu Chindia. Pe dreapta se alege între Pantea, Achim și Boboc. De Achim mi-au zis că are probleme la umăr. 

Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el.

După meciul cu Chindia am spus că avem o bijuterie, pe Pantea. Poate l-am influențat pe Dică”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali l-a scos din lot pe Vali Crețu

La finalul lunii iulie,  Valentin Crețu a fost scos din lotul celor de la FCSB după ce Gigi a aflat că fundașul lateral mai scapă câte-o înjurătură.

„L-am sunat pe Crețu și i-am spus: «Știi ce înseamnă cantonamentul în care vă antrenați? E curtea mea și eu nu accept fumatul și înjurăturile la mine în curte! Dacă nu poți să înțelegi asta, la revedere!». 

El zice că «în aia a mea» nu e înjurătură. Ba da, e înjurătură! A zis «Da, nea Gigi, te rog să mă ierți, nu se va mai întâmpla!»", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

2 meciuria jucat Valentin Crețu în acest sezon

VIDEO Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

 Citește și:

Gigi Becali face un pas în spate înainte de Viking - FCSB: „E o chestiune de specialiști”

Dumitrescu îi rezolvă lui Dică marea problemă înainte de Viking - FCSB: „E cel mai potrivit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
valentindragobete
valentindragobete  •  23 August 2022, 10:13
Postat de concret pe 23 August 2022, 08:53

Daca ai vedea cat esti de ***, ti-ai stinge singur lumina! Ti-au spus-o si altii dar tu continui sa *** pe gesepe. Tipic pentru un gigist. ***

Altfel spus adică mai concret: plictisești!

concret
concret  •  23 August 2022, 08:53
Postat de valentindragobete pe 22 August 2022, 13:43

Adică concret spus: ești un prost !

Daca ai vedea cat esti de ***, ti-ai stinge singur lumina! Ti-au spus-o si altii dar tu continui sa *** pe gesepe. Tipic pentru un gigist. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  22 August 2022, 20:55

Gata i-a pus parul pe bigudiuri si lu' Cretu... A mai avut un Cret caruia ia facut vint....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează