FOTBAL  »  Superliga  »  FLORESCU LA STEAUA?

Gigi Becali: "Florescu vrea 700.000 de euro pe an!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 20:27

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre Gheorghe Florescu, fostul jucător al ruşilor de la Alania Vladikavkaz şi a dezvăluit suma pe care o vrea internaţionalul român pentru a juca în Ghencea.

"De Florescu îmi place pentru atitudinea aceea ca a lui Mirel Rădoi. Este liber de contract, dar el vrea 600-700.000 de euro contract şi e prea mult. Dacă naţionala nu evoluează bine, nu are cum să crească valoarea unui jucător".

Patronul Stelei dezaprobă atitudinea lui Marian Iancu, care vrea să îi ia pe Nicoliţă şi Surdu.
"Cînd o echipă vrea să îmi ia jucătorii, pe Nicoliţă şi Surdu, îl consider un joc ieftin şi murdar. Eu nu fac lucruri de doi lei. Este treaba lui Iancu ce va face, dar eu nu mai vorbesc de el. Vă promit că din vară îi voi spulbera oriunde îi voi prinde, le vom da 2-3 goluri, ca să îi aducem la respect. Nu cred că Timişoara are prima şansă în meciul cu noi. Faptul că s-au vîndut 16.000 de bilete într-o oră spune multe despre numele Stelei"

Cînd a fost întrebat de situaţia lui Răzvan Lucescu la cîrma naţionalei României, Becali s-a ferit să mai comenteze, declarînd că îl respectă atît pe Răzvan, cît şi pe Mircea Lucescu. "Eu vreau să mă abţin să mai comentez situaţia naţionalei şi a lui Răzvan Lucescu, din respect pentru el. Ca om, este deosebit şi îmi cer scuze că l-am mai ironizat, dar trebuie să îmi spun şi eu părerea. Dacă vreau, am să vorbesc cu Rădoi şi se va întoarce la naţională, pentru că doar sunt naşul lui, nu? La ora asta ţara are nevoie de el", a declarat Becali la emisiunea Contraatac, la GSP TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
sylviu_dinamo
sylviu_dinamo  •  31 Martie 2011, 19:20

eu cred ca florescu daca si-ar da pletele alea jos nu ar mai fi asa criticat. nu tuturor le sta bine cu par lung. el arata ca o baietzoaica

dreamer123
dreamer123  •  31 Martie 2011, 00:44

florescu...sa te duci sa joci fifa 2007, rebutule

dacul09
dacul09  •  31 Martie 2011, 00:07

yeah jiji..toata lumea a cumparat bilete pt steaua ta cea trista..nu pt echipa locala care e pe locul 2 si are sanse sa ia campionatu.....mare ganditor jiji asta...se vede in performantele echipei care o sa ia cate 2-3 de la toate echipele care mai joaca cate ceva in campionat...mare om mare caracter jiji...nu-i de mirare ca toti ziaristii se avanta sa-i ia interviuri si se pare ca se molipsesc de la inteligenta lui...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează