FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

Gigi Becali i-a trimis un mesaj ironic lui Florin Talpan: „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute” + „FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 13:58 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 14:09

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că i-a trimis un mesaj, luni seară, lui Florin Talpan, juristul Stelei, după ce oficialul trupei din Ghencea a spus că formația patronată de omul de afaceri este o echipă anonimă, care nu va avea niciodată dreptul de a purta numele Steaua București. 

Pornind de la declarațiile date luni de Gigi Becali, conform cărora secția de fotbal din cadrul CSA Steaua București va pierde procesele din instanță în favoarea clubului FCSB, Florin Talpan, principalul dușman al clubului din Liga 1, i-a dat replica latifundiarului din Pipera. 

Gigi Becali anunță: „Dan Șucu nu o să fie în viața lui în luptă cu mine, mai ales la fotbal”+ Amenință iar cu ieșirea din fenomen
FCSB
Gigi Becali anunță: „Dan Șucu nu o să fie în viața lui în luptă cu mine, mai ales la fotbal”+ Amenință iar cu ieșirea din fenomen

Patronul FCSB a contracarat. Gigi Becali a spus că i-a trimis un mesaj lui Florin Talpan în decursul serii de luni, în care a ținut să-l ironizeze pe juristul Stelei. 

Gigi Becali i-a trimis un mesaj ironic lui Florin Talpan, juristul Stelei: „I-am zis: «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute»”

„I-am scris un mesaj lui Talpan. I-am zis: «Am găsit hotărârea ta, deci faci pușcărie pentru fals și uz de fals», iar după i-am transmis: «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute»

După aceea i-am dat mesajele și lui Vali Argăseală și a început să râdă și el. Mi-a zis că Talpan nu mai doarme la noapte.  

După aceea, i-am dat mesaj lui Talpan și i-am zis să mă ierte că am râs de el, dar nu am avut ce face, că m-a pus diavolul să râd de el”, a spus Gigi Becali, la „Fanatik Superliga”. 

Gigi Becali, mesaj pentru Florin Talpan: „FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani”

Gigi Becali a comentat în continuare declarațiile date de Florin Talpan, care a caracterizat FCSB drept o echipă «anonimă», care are sediul în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov. 

„FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani, cât toate celelalte echipe din România la un loc. Ăștia de la Oradea nu știu ce să mai facă, iau ăia cu asalt stadionul. 

Întrebați-l pe Dioszegi (n.r. - Laszlo, patronul lui Sepsi) de câte ori a avut stadionul plin cu FCSB. Ei, de la CSA, vor fi anonimi, pentru că le voi lua numele”, a mai precizat Becali. 

VIDEO. Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate, în pace! Să vină Avram, Deaconu sau Hațegan... Ne trebuie grec?”

Citește și: 

„Ne-am săturat de suspiciuni” » Culisele plecării lui Olăroiu de la Poli Timișoara, acum 18 ani: „S-au întâmplat niște lucruri...”

Cristi Balaj contestă arbitrajul din Giulești: „La penalty, atacantul Rapidului a căzut teatral. În plus, la golul nostru NU a fost ofsaid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  26 Septembrie 2023, 21:07
Postat de 1945sv0509 pe 26 Septembrie 2023, 20:43

Iar toate mizeriile scrise de voi sunt apa sfintita.

Pe talpan nu-l musca purici si mai degraba plosnitele din saltele relaxa de la cazarma 3618! :-))

1945sv0509
1945sv0509  •  26 Septembrie 2023, 20:43
Postat de 1945sv0509 pe 26 Septembrie 2023, 20:02

***

Iar toate mizeriile scrise de voi sunt apa sfintita.

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  26 Septembrie 2023, 20:42

Talpanel viseaza noaptea uniforma de general iar ziua dupa trezire la loc comanda jurist locotenent! :-))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează