FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Florinel Coman vrea să-l copieze pe Ronaldo, dar probabil există o suficiență”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 14:43

FCSB. Nu e zi fără ca Florinel Coman, unul dintre starurile roș-albaștrilor, să nu fie criticat public de către finanțatorul Gigi Becali. 

După ce a făcut trimiteri la viața intimă a lui Florinel Coman, Gigi Becali l-a taxat din nou pe fotbalist, reproșându-i că încearcă în permanență să se compare cu Cristiano Ronaldo, starul celor de la Juventus. 

„El vrea doar să-l copieze pe Ronaldo. S-a uitat la «pachețelele» lui Ronaldo? Fă «pachețele» la abdomen dacă vrei să-l copiezi pe Ronaldo! E vorba de muncă. Muncește ca el! Probabil că există o suficiență la Coman”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X.

Becali, după FCSB - Chindia 1-1: „Florinel Coman va sta pe bancă!”

„Florinel vrea să joace toată echipa pentru el. Nu înțelege că e joc de echipă. În loc să îl vadă pe primul și să paseze, se gândește cum să dribleze, se învârte... Când ai iubire de sine și nu vrei să fii altruist, nu poți să mai driblezi nici măcar unul. Nu va mai juca. Va sta pe bancă. Asta e, o să iau eu banii. Dacă joacă așa, nu iau nici banii pe care i-am dat pe el. Va sta pe bancă și îi vor veni mințile la cap!”  - Gigi Becali

VIDEO // Metodele lui Gigi Becali, criticate la GSP Live: „E o mare greșeală ce face”

Vezi și: 

Gigi Becali, declarații uluitoare: „Jucătorii lui CFR Cluj fac sex doar o dată pe săptămână. Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
103798407052226
 •  24 Februarie 2020, 18:40

mai dane,hai sa stam strambsi sa judecam prost ! banel asta nu mai este un copil...daca are fotbalul in sange joaca indiferent de ce ii tipa galeriile(proprii sau adverse)...criticile ar trebui sa-l mobilizeze...eu cred ca bomba neagra de acasa si impresarul l-au distrus pe baiatul asta,dar el inca nu a aflat ! pai nea gg il oprea pe alibec sa joace bine,(el care il tinea pe tusa pe *** peste el la acel moment)...nu tata,maclarenu si cs go l-au terminat pe berbec ! LENEA si traiu bun ! au gasit vinovatu,nea gg care apare la teve si ii critica,de aia nu mai dau ei randament ! tata joci bine,pleci la real si acolo nuvine regele spaniei sa te invete !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  24 Februarie 2020, 18:25

Pentru Bekali orice noua achizitie devine o sansa de castig viitor. In (in)cultura acestui clan de machidoni transhumanti (oieri), orice referire la valoare, ca si concept, nu are alta semnificatie decat banii. El niciodata nu va face referire la o realizare pe plan sportiv fara sa spuna cate spemilioane face jucatorul in cauza. La fel cum isi lauda oile care au fatat doi miei sau dau laptele mai gras. Un individ incult si toxic pentru tot ce atinge.

103798407052226
 •  24 Februarie 2020, 18:16

n-am nimik cu coman ,dar soata luii e scrisa de altii ! are viata lui mitea care facuse vanatai la buric de la atatea frunti trase de toonciu ! cred ca coman la intrecut pe tanase,care detona bomba aia negricioasa de multe ori pe noapte ! ce sa-i faci tata,braila scrie pe el,langa banel neiculitza !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close