FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Asta chiar ar fi bomba anului în mercato: Gigi Becali a pus ochii pe un internațional român » „Îl vreau. Să vorbesc cu Meme!”

George Pușcaș, stânga (foto: Cristi Preda/GSP)
George Pușcaș, stânga (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 17:08 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 19:59

Gigi Becali l-ar aduce pe George Pușcaș, de la Genoa, însă își pune problema salariului mare pe care atacantul îl are în Italia. 

FCSB se află în pregătiri în Antalya, Gigi Becali se uită după atacanți. Patronul roș-albaștrilor a pus ochii pe „vârful” naționalei, George Pușcaș, și a spus că va discuta cu managerul general Mihai Stoica.

Marius Șumudică i-a convins! Șefii lui Gaziantep negociază pentru fotbalistul lui Gigi Becali
TRANSFER
Marius Șumudică i-a convins! Șefii lui Gaziantep negociază pentru fotbalistul lui Gigi Becali

„Un atacant vreau să iau, un atacant bun. Puşcaş, da, dar pot eu să-l iau pe Puşcaş? Să vorbesc cu Meme. Are salariu mare la Genoa. E greu să-i dau salariul ăla mare. E greu să îi dau eu salariul ăsta” e citat Becali de as.ro.

George Pușcaș câștigă 500.000 de euro pe sezon la Genoa

Pușcaș ar avea în Italia un salariu de 500.000 de euro pe sezon. Dar problema este că nu prea joacă și se apropie Euro 2024. El a bifat doar 283 de minute în acest sezon, fără gol înscris. Singura lui realizare, un assist.

Ziarele din Italia scriu că internaționalul român, cotat la 2 milioane de euro pe transfermarkt.de, are mai multe oferte din Serie B, unde se află pe lista lui Bari, Parma, Spezia și, mai nou, Empoli. Și că la Genoa n-ar mai avea niciun viitor, dar, deocamdată, refuză să plece.

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno

Pe de altă parte, Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno. Iar Bari îl are în vizor. „Polito caută atacant, monitorizează «din umbră» pista Andrea Compagno.

Lista lui Ciro Polito (n.r. directorul sportiv al lui Bari) cuprinde nume diferite, Tommaso Fumagalli, Luca Moro, George Pușcaș sau Thomas Henry. Pe listă se află și Andrea Compagno, dar departe”, anunță jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Gigi Becali cere 500.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno

Patronul de la FCSB nu este mulțumit de randamentul italianului și este gata să îl vândă la preț redus. Cere doar 500.000 de euro în schimbul atacantului pentru care plătea 1,5 milioane de euro în 2022.

În sezonul 2023 - 2024, în 22 de partide, atacantul italian al FCSB-ului a înscris doar 4 goluri.

E normal să te schimbi atunci când nu primești atât de multă încredere. Asta am simțit, dar eu nu zic că e o problemă de atmosferă. E o problemă a mea. În viață, 90 la sută contează cum reacționăm la ce se întâmplă și doar 10 la sută ce se întâmplă. Am simțit această schimbare și poate că am pierdut din încrederea în mine, din cauza atmosferei, din cauza patronului. - Andrea Compagno

Ați mai putea citi:

Fotbalistul pe care Gigi Becali a încercat să-l impună la FCSB a fost propus lui Dinamo » Răspunsul dat de conducerea „câinilor”

Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  13 Ianuarie 2024, 19:25
Postat de Van_Basten pe 09 Ianuarie 2024, 19:32

Nea Mitica, Silkeborg e o echipa saraca, bre. Lot evaluat la 12M euro. Cam cat cere Giginho pe Olaru si Coman. Ce echipe tari de Champions visezi?

da,***,doar ca acolo a fost un fel de amical,noi jucand cu rezervele. nici ei si nici noi nu am mers mai departe. si daca ii bateam cu 100-0 tot aia era. dar tu cum habar nu ai de fotbalul european,te rog sa nu vorbesti ca te faci singur de rusine. repet si daca ii bateam noi cu 100-0 pe aia,tot eram ambele echipe eliminate. deci tu dai exemplu un amical in mod real. qed ca esti prost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  10 Ianuarie 2024, 22:47
Postat de Van_Basten pe 09 Ianuarie 2024, 19:32

Nea Mitica, Silkeborg e o echipa saraca, bre. Lot evaluat la 12M euro. Cam cat cere Giginho pe Olaru si Coman. Ce echipe tari de Champions visezi?

Păi așa a zis nea Gigi că el ajunge in grupe iar. :)) Îl întrebam și eu, retoric :))

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  10 Ianuarie 2024, 08:49

Becali nu se invata minte cu țepele anterioare cu gloabele aduse pe post de cai de rasa, printre care Chiricheș-cea mai mare țeapa... Vrea una si mai mare...Doamne, rău e sa fii ignorant !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează