FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali, gest fantastic pentru Marius Șumudică după ce familia antrenorului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 10:14 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 10:24

Vineri, Gaziantep, echipa la care antrenează Marius Șumudică, a anunțat pe site-ul oficial că familia tehnicianului (aflată în România) a fost diagnosticată cu coronavirus. Gigi Becali s-a implicat din momentul în care a aflat vestea.

După ce informația a devenit publică, Gigi Becali l-a sunat imediat pe Șumi: „Tu vezi-ți liniștit de treabă acolo, că am eu grijă!”. Și chiar s-a ocupat, a mers acasă la Șumudică și a dus medicamente antivirale. 

Familia lui Șumudică are coronavirus

Soția lui Marius Șumudică, fiica și tatăl antrenorului au virusul. Nimeni nu are simptome puternice, au avut doar febră în primele zile. 

Becali a continuat să rămână implicat, a sunat-o zilnic pe soția lui Șumi ca să se intereseze de starea de sănătate a ei, a copilului și a socrului. 

Medicamentele și toată asistența pe care le-a acordat-o patronul de la FCSB provin din clinica lui, Imunomedica, în care sunt și testați fotbaliștii roș-albaștri. Chiar dacă au avut o relatie de amiciție de la distanță, Șumudică și Becali nu au colaborat în niciun moment, nu au avut legături concrete, de aceea antrenorul a rămas surprins plăcut de grija pe care Gigi i-a arătat-o familiei lui.

Îl vede pe Sumudica la FCSB: „Este un lider, m-a ajutat foarte mult”

Citește și alte știri:

FCSB. Favoritul lui Gigi Becali, criticat de antrenor: „Știe ce vreau de la el”

FCSB - FC Botoșani 4-1. Toni Petrea nu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf în Liga 1: „Dacă puneți așa problema, nu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10203839225041363
Vasi Mar  •  09 Noiembrie 2020, 10:22
Postat de new_philips pe 08 Noiembrie 2020, 19:53

Numai ca nu ati scris asa : o familie nevoiasa a fost ajutata de trimisul Domnului pe Pamant, Becali! Saraca familie Sumidica nici nu avea bani de a trebuit sa vina ciobanul sa ii ajute si e un gest fantastic. Ce va mai place sa prostiti lumea. E drept, aveti si multi clienti....

esti prost sau te prefaci......TU VEZI DE *** GALATI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

new_philips
new_philips  •  08 Noiembrie 2020, 19:56
Postat de prapadlafcsb1 pe 08 Noiembrie 2020, 18:47

“pozitiv cu covid”...pescari...

boala sau virusul e totuna pentru publicul care pune botu' la asemenea articole, fecesebistii!

new_philips
new_philips  •  08 Noiembrie 2020, 19:53

Numai ca nu ati scris asa : o familie nevoiasa a fost ajutata de trimisul Domnului pe Pamant, Becali! Saraca familie Sumidica nici nu avea bani de a trebuit sa vina ciobanul sa ii ajute si e un gest fantastic. Ce va mai place sa prostiti lumea. E drept, aveti si multi clienti....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează