FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a prelungit contractul după un singur meci: "E prea bun ca să-l scapi din mână"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 12:46

Marian Pleașcă a ajuns în iarnă la FCSB, însă a debutat abia săptămâna trecută în meciul câștigat în fața lui Dinamo, scor 2-1.

Jocul bun din partida cu marea rivală l-a făcut pe Gigi Becali să-i prelungească înțelegerea fundașului dreapta. Pleașcă semnase cu FCSB doar până în vară, însă patronul echipei a prelungit acum pe încă doi ani.

Petre Grigoraș, fostul antrenor al Pandurilor unde juca și Pleașcă, îl felicită pe Becali pentru decizia luată și e sigur că fundașul va ajunge la echipa națională.

"Eu chiar m-am mirat când am văzut că echipele importante de la noi din Liga 1 stăteau atât și ezitau să pună mâna pe un jucător ca Pleașcă, deși acesta ajunsese și liber de contract. Nu avea cum Gigi Becali să nu-i prelungească contractul.

E prea bun ca să îl scapi din mână. De la Steaua el poate să ajungă fără probleme la echipa națională. Doar trebuie să i se dea șansa să joace. Acum este pregătit și nu cred că Reghe o să îl mai scoată din echipă", a declarat Grigoraș în fanatik.

5 e nota
oferită de Gazeta Sporturilor lui Marian Pleașcă pentru meciul cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
balauru48
balauru48  •  06 Aprilie 2017, 16:55
Postat de bakunin pe 06 Aprilie 2017, 16:34

***

*** ahaaaaaaaaaaaaahaahaaa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  06 Aprilie 2017, 16:34
Postat de dinamo_fan pe 06 Aprilie 2017, 14:23

asta a fost si parerea mea initiala cand am citit doar titlul. dar se pare ca Istvan nu vrea contract cu FCSB...executa doar de ocazii speciale. contract anti Dinamo insa are pe viata. sunt echipe in liga 1 care (fara injumatatire) nu au strans puncte cate puncte i-a furat Istvan lui Dinamo in cursul anilor. mi-aduc aminte si acum suita de vreo 3 meciuri cu Pandurii de acum cativa ani,,cand jucam contra lor mereu arbitra Istvan cu tema bine facuta. in derby a avut o datorie morala fatza de fcsb..trebuie sa-l intelegem :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  06 Aprilie 2017, 15:39

stam bine pe extreme dar stam prost pe mijloc :)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează