FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-1

Gigi Becali: "Ţiganii sînt cei mai periculoşi. Cu ei şi cu Timişoara ne batem la titlu" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, este de părere că Rapid şi Poli Timişoara sînt principalele rivale la titlu ale roş-albaştrilor şi nu vede Oţelul rezistînd în luptă pînă la final.

"Nu mi-e frică de Oţelul. Nici de Dinamo. Tot ţiganii sunt cei mai periculoşi. Dă-i naibii, că sunt periculoşi, s-au ţinut saci. Şi Timişoara e periculoasă. Nu zic că nu se bate la titlu Galaţiul, că aş fi nebun, sunt zece puncte, dar nu are forţă.

Sînt zece puncte, pac-pac două meciuri. Dar ţiganii sunt periculoşi, s-au ţinut scai până în ultima secundă. Nu ne-au lăsat, s-au ţinut ţiganii scai, mai aveau puţin şi egalau", a declarat Becali, citat de Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
pancone19
pancone19  •  12 Noiembrie 2010, 21:18

ale ale alea sa ne sugeti p.ulileee...cine tine cu steaua sa-i F.UTEM FAMILIA

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  12 Noiembrie 2010, 16:58

nu ti-e frica nici de dinamo nici de otelul, ca astea te bat pe unde te prind, fara sa se forteze.

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  12 Noiembrie 2010, 16:55
Postat de anduminiman3 pe 12 Noiembrie 2010, 16:20

sunt de acord cu tine. insa daca te duce putin capul vei realiza ca acest lucru se datoreaza faptului ca are cei mai mult fani de toate etniile din Romania!

cum e omul...aude de la bunicu de cupa campionilor europeni, gata, tin cu steaua!!! apoi peste ani aude ca ceasca a avut grija sa nu aiba probleme atunci.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează