FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL BECALI - DRAGOMIR - IANCU

Gigi Becali îi "toarnă" pe toţi: "300.000€ o victorie cu Poli Timişoara!" :O

Juan Carlos Toja, Toja, Steaua
Juan Carlos Toja, Toja, Steaua

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Becali a sugerat că Iancu i-a propus să-i cedeze două meciuri şi că Dragomir a luat bani ca să-l ierte de suspendare pe Neaga

Scandalul în care sînt implicaţi Gigi Becali, Dumitru Dragomir şi Marian Iancu naşte dezvăluiri în fiecare zi. Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă că i-ar fi dat şpagă lui Mitică în cazul "Adrian Neaga", fotbalist depistat pozitiv la un control doping şi care a scăpat nesancţionat: "Dacă-ţi dau 100.000 de dolari ca să mă rezolvi cu ceva, tu te mai duci la DNA?! Dacă-ţi dau şpagă ca să rezolvi un caz de dopaj, mai ai curaj să chemi procurorii?! Nu e vorba de cazul Neaga, zic şi eu aşa, ca să vadă lumea". :)

În dezvăluirile lui Becali a urmat Iancu. "Îmi propui 300.000 de euro ca să-mi dai un meci şi tot tu faci pe nebunul?! După ce vii la mine şi-mi spui că-mi vinzi meciul dacă ţi-i dau pe Badea şi pe Rada, mai faci figuri?!", a zis finanţatorul din Ghencea la sport.ro. Partida despre care Gigi spune că ar fi cîştigat-o dacă-i ceda pe Badea şi pe Rada este Steaua - Timişoara (1-1), din returul ediţiei 2007-2008. Roş-albaştrii erau disperaţi să cîştige fiindcă se aflau în luptă cu CFR pentru titlu. "Şi în turul sezonului următor, mi-a cerut 300.000 de euro pentru trei puncte", a susţinut Becali.

"N-am acceptat să dau jumătate din Rada şi din Badea pentru victorie, eu am vrut să joc pe bune. Şi atunci, cine e moral?"
Gigi Becali, patron Steaua

"Voi merge pînă la FIFA, pentru că Becali a întrecut orice măsură, a făcut de rîs Timişoara pe tot continentul cu declaraţiile astea!"
Marian Iancu, patron Timişoara

"Domnul Iancu n-are de ce să meargă la FIFA, fiindcă eu nu l-am nominalizat şi n-am vorbit nici de Poli. Am zis doar aşa, ipotetic, dacă s-ar întîmpla"
Gigi Becali, patron Steaua

"Îi dădeam şpagă lui Gîtejan!"
Becali susţine că i-a dat bani şi lui Forin Gîtejan, vicepreşedinte al Comisiei de Disciplină: "Îi dădeam cîteva sute de euro şpagă, fiindcă îmi cerea. Dar Gîtejan nu m-a ajutat cu nimic, eu îl plăteam fiindcă-mi era prieten. Sînt oamenii lui Dragomir, care se duc la el şi-i spun: «Şefule, ce să facem, mai luăm şi noi o şpagă!»".

Suspendat 6 luni
Becali a fost suspendat de Comisia de Disciplină pe o perioadă de şase luni şi amendat cu 150.000 de lei pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului lui Dinamo, Florin Prunea. "Nu plătesc nici nu leu! Nu are cine să mă suspende pe mine", a spus Gigi imediat după ce a aflat vestea. La o eventuală Adunare Generală a LPF în care s-ar putea discuta demiterea lui Dragomir, Becali nu va avea voie să participe.

Contre Tătăruşanu - Popa
Imediat după meciul Steaua - Poli Iaşi (2-1), antrenorul Ionuţ Popa (UTA) a criticat în termeni duri prestaţia portarului Ciprian Tătăruşanu: "E mare şi prost". Ieri, goalkeeper-ul Stelei i-a replicat: "Opinia domnului Popa este lipsită de bun-simţ. Îl rog să nu mai vorbească niciodată despre mine".

Liber să plece acasă
Golanski s-a întors ieri la Bucureşti după o zi petrecută în Polonia. Pawel a mers să depună un buchet de flori şi să aprindă o lumînare în memoria preşedintelui Lech Kaczynski, decedat sîmbătă într-un accident aviatic. "Lumea e bulversată la Varşovia. Îi mulţumesc domnului Stoichiţă că mi-a dat voie să dau o fugă în Polonia!", a povestit fundaşul de 27 de ani al Stelei.

- La şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, roş-albaştrii au avut parte de o supriză. Selecţionerul Răzvan Lucescu a urmărit tot antrenamentul, atent în special la jucătorii pe care îi are în vedere pentru echipa naţională: Bogdan Stancu, Nicoliţă, Surdu şi Ovidiu Petre.
- Roş-albaştrii s-au antrenat ieri pe terenul 6, la şedinţa de pregătire participînd inclusiv Bicfalvi, Pleşan şi Artiom Karamian, toţi în ultima vreme cu probleme medicale.
- Marian Iancu: "E momentul ca Steaua să dea socoteală. O să vină furtuna şi să-l întrebaţi atunci pe Becali. Ce a făcut el cînd s-a dus cu valiza la Cluj este mită".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
 •  15 Aprilie 2010, 12:00
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 10:29

Acum doua zile aici in Spanai conducerea clubului Real Madrid a anuntat ca premieaza orice echipa care pana la sfarsitul ligii poate lua puncte Barcelonei.Va da-ti seama ce coruptie e aici in Spania.De asta au ei fotbalul asta la care se uita o lume intreaga.

Tu n-ai priceput ca astia care tot zic ca-i mita ei nu pot fi decat subiectivi, pentru ca au ceva cu Steaua sau cu jiji, daca era clubul cu care tin ei nu mai era in veci mita

reality
reality  •  15 Aprilie 2010, 11:39

Sa aduca si dovezi in justitie daca face astfel de afirmatii, altfel poate fi dat in judecata pentru calomie daca Iancu o sa-l bage in seama.

reality
reality  •  15 Aprilie 2010, 11:37
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 10:42

Este un moment greu pentru stelisti! Cu un asemenea patron , cu o echipa slaba , cu noi suporterii, complet dezbinati , STEAUA este foarte expusa acum . Toata lumea vorbeste , doar de valiza ciobanului , acesta fiind doar efectul , uitandu-se complet adevarata cauza ! STEAUA nu este becali si lipsa lui de educatie ne-a facut destul rau !STEAUA ACUM-STEAUA MEREU !

lasati-l pe Iancu sa lucreze si va scapa de Becali, domnul europarlamentar ne-a facut tara de ras peste tot, sper ca acum sa ajuga intr-un loc linistit sa se reculeaga si poate o sa realizeze ca e lucru mare sa fi OM.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează