FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali susține că are oferte pentru Florin Tănase și pentru Coman: „Am niște oportunități să iau niște bani, 7-8 milioane de euro pe amândoi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2022 14:43 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 15:01

FCSB și-ar putea pierde doi dintre cei mai titrați jucători în această vară, dacă echipa nu se va califica în grupele UEFA Conference League. Gigi Becali a declarat că e dispus să îi cedeze pe Florin Tănase (27 de ani) și Florinel Coman (24 de ani), pentru a scăpa de salariile lor.

Calificarea în grupele Conference League a devenit un obiectiv major pentru vicecampioana României. În cazul în care nu se va întâmpla asta, Gigi Becali e pregătit să facă curățenie la echipă și să renunțe la mai mulți jucători importanți. Tănase și Coman sunt și ei vizați.

Gigi Becali vrea să îi vândă pe Tănase și pe Coman

Finanțatorul FCSB a declarat că vrea să renunțe la jucătorii cu salarii mari în cazul în care echipa nu va ajunge în grupele celei de-a treia competiții europene.

„Nu că renunț, că nu sunt idiot, am niște oportunități să iau niște bani, niște oferte, și pe ăla, și pe ăla. Le-am refuzat, dar iau bani pe ei, iau 7-8 milioane de euro pe amândoi”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Singura cale pentru a mai rămâne la echipă pentru Tănase și Coman este ca clubul să ajungă în grupe, pentru ca ulterior, din banii încasați de la UEFA, Becali să poată susține echipa. Dacă asta nu se va întâmpla, finanțatorul va fi nevoit să taie din cheltuieli și să facă rost de bani din transferuri.

FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon: „Cel mai frumos din ultimii 30 de ani!” + Sigla Peluzei Nord, prezentă pe tricouri
FCSB
FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon: „Cel mai frumos din ultimii 30 de ani!” + Sigla Peluzei Nord, prezentă pe tricouri

Gigi Becali: „Necalificare în grupele Conference League - economie!”

Gigi Becali a vorbit pe acest subiect și aseară, la emisiunea Liga Digi Sport. „Nu mai aduc jucători, nici atacant, avem 3-4 atacanți. Vă spun un lucru. E o mare nebunie ca banii tăi să-i iei și să-i dai la fotbal. Eu am intrat în nebunia asta și încerc să o scot la cap, să văd cum ies la liman. Cum să dau banii familiei mele la fotbal?

Dacă ne calificăm în grupele Conference, înseamnă că-mi reglez bugetul, nu mai bag eu bani din buzunar. O necalificare înseamnă o strângere de inimă, economie, vânzare de jucători, să renunț la cei cu salarii mari. Necalificare înseamnă economie. Înseamnă să bag 3 milioane de la mine și nu vreau să fac asta.”

Anul trecut, FCSB a suferit o eliminare rușinoasă în turul II preliminar din Conference League, 1-0 în prima manșă cu Șahtior Karagandy și 4-7 după loviturile de departajare în retur. FCSB a evoluat ultima dată în grupele unei competiții europene (Europa League) în stagiunea 2017/18.

Citește și alte știri din Liga 1:

N-ai sponsor casă de pariuri, nu exiști! Liga 1 e dependentă de agenții + În Premier League, Guvernul vrea să le interzică

MM Stoica anunță că FCSB renunță la un jucător: „Nu cred că va rămâne”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
valentindragobete
valentindragobete  •  09 Iulie 2022, 10:22
Postat de stefan.. pe 08 Iulie 2022, 22:05

Minciuni gigiste ieftine. Succes , CFR! Mândria fotbalului românesc.

Mândria dîncismului, a datoriilor și a insolvenței!

Mondo
Mondo  •  09 Iulie 2022, 05:39

Cam de 5 ani incearca sa-l vinda pe Tanase. Cam greu sa primeasca banii pe care ii cere pt unul care la prima atingere se tavaleste pe jos. Coman este cam gata ca fotbalist, sa nu uitam ca are probleme legale, a condus cu permis fals. Greu sa fie transferat. Daca FCSB este eliminata in tururile preliminare Becali ii lasa pe Tanase si Coman sa plece aproape gratis

doar...titi
doar...titi  •  08 Iulie 2022, 22:17
Postat de gigi.gheorghe pe 08 Iulie 2022, 18:44

gigismul inseamna noaptea mintii.

hahaha talpanist ...pai tu esti definitia an......tismului functional !!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează