FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Gigi Becali: "Îl dau pe Mitică în judecată pentru comisionul luat din drepturile TV"

Dumitru Dragomir și Gigi Becali
Dumitru Dragomir și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 16:43

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că va ataca în instanţă decizia Adunării Generale a LPF cu privire la comisionul de 5 la sută plătit unei firme pentru intermedierea vînzării drepturilor TV, adăugînd că va cere un control financiar la liga profesionistă

"L-am sunat şi i-am zis că îi ajunge 3 la sută, adică un milion şi două sute. Am ajuns să negociez ca patron şpaga angajatului. Nu, că el a făcut contractul cu cinci. Pe ce bază, că nu a făcut nici contractul cu RCS? Noi o să contestăm comisionul în instanţă, ce e tâmpenia asta? Normal că s-a înţeles dinainte. El se bătea să dăm comision, în loc să se bată să nu dăm", a declarat Becali, conform Mediafax.

Oficialul grupării steliste a precizat că preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, nu are nici o legătură cu stabilirea comisionului:

"Acest conflict a apărut datorită unui om care nu înţelege că în viaţă trebuie să faci ca pisica, cum îmi spunea mie tata. Că dacă faci ca lupul, te prinde. Am vorbit cu Nicu Badea şi i-am spus că am făcut toate demersurile, prin executor judecătoresc, să cerem exerciţiu financiar la ligă. Am trimis prin Argăseală la executor să spunem că nu suntem de acord cu acel comision. Să dăm lui Mitică, pentru că ăştia sunt banii lui, asta e părerea mea.

I-am spus lucrurile astea pentru că va fi şi el chemat. Pentru că o să fac şi plîngere. Mi-a zis Nicu Badea că nu are de ce să fie el chemat pentru că nu a negociat nici un comision. El a negociat suma, dar comisionul l-a stabilit Mitică. Deci săracul om nu a negociat nimic, i-am cerut scuze. Am crezut că e complice cu el. Voi face totul numai pe bază legală, să vedem dacă am dreptul să-mi apăra banii şi investiţiile sau nu. Să vedem ce o să spună procurorul şi judecătorul. Asta îi transmit lui Mitică de la ligă", a declarat Gigi Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ligax
ligax  •  29 Iunie 2011, 19:15

Foarte bine, rupeti-va capetele, oricum sunt goale, nicio pierdere!

icstream
icstream  •  29 Iunie 2011, 19:08

... la perpulles. (ca sa se inteleaga)

bdgeorge
bdgeorge  •  29 Iunie 2011, 17:01

lasa ca va impacati voi si va pupati in citeva zile ..si iar zici ca ati glumit si voi ...cel mai bine ar fii sa plece Mitica si sa te ia si pe tine...unde il trimiti tu acolo sa ajungi si tu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează