FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 23:03

Gigi Becali s-a enervat teribil pe declarațiile lui Florinel Coman, care-l criticase pe Nicolae Dică pentru că în acest sezon a folosit în puține meciuri același prim ”11”.

"Constat niște lucruri la Coman. E un copil, nu-l atac eu. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el... Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști. Dacă fac eu un prim 11 el nu intră niciodată. Noi îl forțăm să luăm 3 milioane pe el. Dacă fac eu echipa, intră Teixeira în locul lui.

Dacă e după primul 11, Florinel nu mai joacă acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist. Băi, Mbappeule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe.

Coman n-a mai dat un gol de 7 luni. Coman s-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult. Eu îl ascult pe Coman, acum vreau să cristalizez prima echipă. Dar să vedem când o să mai intre Coman în echipă", a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
101644510869992
John John  •  27 Noiembrie 2018, 15:45

Mereu l-am sustinut pe "rege" dar cum procedeaza cu Becaliade eu cred ca greseste ..sa nu uiti "mare rege"ca finul tau te-a salvat de la retrogradare acum citiva ani cu acel 2-5,ca ti-a luat jucatori (slabuti)de cca. 6 milioane de euro si tu il. jignesti ca "nesimtitul"de rege ce esti "nasos bubat",pai are dreptate Becali ce zice de Fl Coman. ce dracu joaca de zici ca e cel mai bun de la Steaua tu esti chiar orb nu vezi ca e in. ...pluta cum poti zice ca joaca bine?????poate si. Dica (in mod sigur) nu e antrenor capabil si patronul guraliv si distrugator dar fotbalul daca il stii nuvti-l scoare nimeni din cap ...daca stie de ce nu demonstreaza de atita timp?e bun sa injure tiganusul asta doar de Coman dle "mare rege".Referitor la. CFR Cluj gura pacatosului cred. ca adevar graieste ..esti la fel ca Becali ..razbunator (asa sunteti voi aromanii?) nu ai uitat conflictul cu el? si ai dus titlul la Cluj bine ca si fraierul de Dica a pierdut pe mina lui la Iasi.Te rugam gura mai mica "MARE REGE"ca esti la fel ca finul tau de recalcitrant .

2140788685971557
Fan Stelistul  •  26 Noiembrie 2018, 10:36

Desteptilor,e un copil talentat ,trebuie ajutat.

talpan_terminator
talpan_terminator  •  26 Noiembrie 2018, 09:20

S-a ratat si Florinel Coman... Pacat! Aviz jucatorilor care intentioneaza sa semneze (isi vand cariera pt cativa euro) cu balciul numit Fotbal Club FCSB.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează