FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl face impresar pe Florin Tănase: „L-am pus să îl vrăjească pe Hagi”

Florin Tănase și Florinel Coman, FCSB
Florin Tănase și Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 22:37

Gigi Becali își dorește în continuare să transfere jucători de la Viitorul și îl face pe Florin Tănase (24 de ani) intermediar între FCSB și Gheorghe Hagi.

După ce a picat transferul lui De Nooijer (21 de ani), finanțatorul FCSB s-a reorientat către Ionuț Vînă (24 de ani), dar nu vrea să mai vorbească direct cu Gheorghe Hagi, ci îl lasă pe căpitanul FCSB-ului, considerând, mai în glumă, mai în serios, că acesta va avea mai multe șanse de a-l convinge pe „Rege”.

Florin Tănase a acceptat cererea lui Becali, dar i-a transmis că nu îl va suna pe Gheorghe Hagi, ci va apela la un alt truc. 

„L-am pus pe Tănase, ca să-l vrăjească pe Hagi, ca să mi-l aducă pe Vână. Și mi-a zis: «da, nea Gigi, da’ nu-l sun direct pe el, îl sun pe Ianis. Că, dacă-l sun pe el, o să-mi zică, ce mă, te-ai făcut impresar, tu, Tase?»”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

1,5 mil. €este cota lui Ionuț Vînă, potrivit Transfermarkt

„Cu De Nooiijer a căzut, pentru că eu am dat 500.000 de euro și el a vrut 750.000 de euro. Știți cum cred eu că a fost cu De Nooijer? Hai să vă spun. Eu cred că Gică a zis da la început, după care el s-a răzgândit. Așa că, între timp, l-a pus mai apoi pe jucător să spună că nu vrea să vină la FCSB! Diverse strategii” Gigi Becali

VEZI ȘI:

Gigi Becali râde de Talpan: „N-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei atât pe un desen?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  06 Iulie 2019, 09:33

Tipic gsp! Dialoguri sfruntate, stiri inventate si abureli menite sa adoarma prostii. Nerecomanadat persoanelor cu IQ peste minim. Parafrazand usor pe inegalabilul Ion Pribeagu, am zice: Cu prostul care n-are şcoală Te lupţi puţin şi-ai câştigat. Dar duci o luptă colosală Cu prostul invatat!

firaldo
firaldo  •  06 Iulie 2019, 08:57

Cum sa dai pe goarna tot ce vb in particular ?Ala i zice ceva...el spune la presa...oare cine mai are încredere în icoana gsp-ului?

flojo
flojo  •  06 Iulie 2019, 08:52

Metode demne de o echipa in pragul dispariției! iosife, cum îți spunem, vei fi fan academica clinceni! *** interlopului fariseu e pe făraș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează