FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl „înțeapă” pe Mihai Stoica, dar îl așteaptă înapoi la FCSB: „Ușa îi e deschisă!” + De ce nu a venit Narcis Răducan la nunta fiicei lui Becali și cum l-a ratat FCSB pe Mitriță

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 11:58

Gigi Becali declară că Mihai Stoica poate reveni oricând la FCSB. 

Patronul celor de la FCSB l-a înțepat pe MM, om care l-ar fi sfătuit să nu îl aducă pe Alexandru Mitriță la echipă. Becali a revenit apoi cu o declarație de simpatie față de fostul manager al vicecampioanei.

Așa e când te consulți cu specialiștii. Iar o să se supere MM. A fost la nunta fiicel mele, îl iubesc, dar când văd niște lucruri... Nu mă mai consult în viața vieților mele cu nimeni. Pe Mitriță puteam să îi iau cu 700.000 de euro la început, apoi am vrut să dau 3 milioane, dar nu l-am mai putut lua. Mitriță e fotbalist”, a declarat Becali la Pro X.

Becali: „MM poate reveni oricând la FCSB”

Eu spun un lucru. Nu am nevoie, dar pentru că e prietenul meu, oricând poate să spună că vrea serviciu. E prietenul meu și îl primesc, dar nu pentru că am nevoie. El a plecat când se clătina corabia. Nu pot eu să-i zic să revină. Ușa lui la FCSB e deschisă cât timp sunt eu stăpân”, a spus Becali.

EXCLUSIV Mihai Stoica: „Jucătorii mi-au dat mesaje: «Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”

„Narcis nu e prieten cu mine!”

Mihai Stoica a fost prezent la nunta fiicei lui Gigi Becali, în timp ce Narcis Răducan, actualul director sportiv de la FCSB, nu a fost pe lista invitaților. 

Ce legătură are? Am invitat prietenii la nuntă. Narcis nu e prieten cu mine. E angajat la mine la club. Nici Vintilă nu a fost. Au venit Dică și Teja. Pe Dică îl iubesc, e un om de prea bună calitate, iar Teja venea oricum. Am chemat doar câțiva prieteni, pe Păunescu, Mitică Dragomir, Hrebenciuc”.

VEZI ȘI:

Reconciliere-șoc: Răzvan Burleanu și Gigi Becali s-au împăcat! Ce i-a promis președintele FRF patronului de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
aress.123
aress.123  •  18 Octombrie 2019, 16:49
Postat de piet pe 18 Octombrie 2019, 16:41

DE LA PAUNESCU CARE AVEA CONTRACT DE ASOCIERE CU STEAUA A PRELUAT CLUBUL,HREBENCIUC A GIRAT MATRAPAZLACUL,DRAGOMIR I-A ARANJAT BLATURILE MURDARE !

Pai datoriile morale nu trebuiesc platite?

piet
piet  •  18 Octombrie 2019, 16:41

DE LA PAUNESCU CARE AVEA CONTRACT DE ASOCIERE CU STEAUA A PRELUAT CLUBUL,HREBENCIUC A GIRAT MATRAPAZLACUL,DRAGOMIR I-A ARANJAT BLATURILE MURDARE !

aress.123
aress.123  •  18 Octombrie 2019, 16:34

"Am chemat doar câțiva prieteni, pe Păunescu, Mitică Dragomir, Hrebenciuc”. Halal prieteni...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close