FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl scoate pe Iulian Cristea din echipă după înfrângerea cu Dinamo: „E terminator! Ne-a distrus” » Înlocuitorul vine marți + FCSB s-a interesat de Cornel Frăsinescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:12

După Dinamo - FCSB 2-1, Gigi Becali l-a criticat dur pe fundașul Iulian Cristea (25 de ani) și a anunțat că acesta nu va mai juca, urmând a fi înlocuit cu Andrei Miron (25 de ani), fundașul cumpărat deja de la FC Botoșani. 

„Nu mai zic de Cristea. El e distrugător! Nu mai vorbesc. Cristea e terminator! Ne-a terminat, ne-a distrus! De ce s-a dus să facă fault acolo la 1-0? A făcut fault și a luat cartonașul roșu. Vom lua alt fundaș central. Să mă ierte Cristea, dar ne-a îngropat. Da, vine Andrei Miron. Marți va fi deja la antrenament! Va juca în ultima etapă 100%. Va fi pe teren cu Chindia pentru că nu avem fundaș central”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „M-am interesat de Cornel Frăsinescu” 

Patronul FCSB a spus că mai vrea un fundaș central și că acesta ar putea fi Cosmin Frăsinescu (35 de ani) de la Poli Iași.

 „Ne mai trebuie un fundaș central! M-am interesat de Frăsinescu de la Poli Iași. Dar nu... Îmi place mie. Eu l-am vrut acum un an sau doi. I-am vrut pe Miron și Frăsinescu, dar asta e... Am ascultat de colaboratori”, a dăugat patronul FCSB. 

Cosmin Frăsinescu este căpitanul celor de la Poli Iași. Are două goluri în acest sezon, în 20 de meciuri. A mai jucat la Gloria Bistrița, Forex Brașov, Khazar Lankaran, Gaz Metan și CSU Craiova. E la Poli Iași din 2015.

Vezi și: 

VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  17 Februarie 2020, 21:15

Poate a vazut Ciobanu asta incult ce echipa de oi are ! Becali prostu crede ca tot ce zboara sa mananca ! Dupa atitia ani de cand este in fotbal a castigat numai dand bani si mituind arbitri pt a castiga meciuri ! Aseara perlele tele de milioane au fost niste rebuturi si asa for fi mereu iar tu esti un cioban tare prost !

rockyus
rockyus  •  17 Februarie 2020, 16:30
Postat de clujcampion pe 17 Februarie 2020, 13:55

Nu e cu salariile la zi. Si cele din noiembrie si decembrie s-au platit din imprumuturi. Ianuarie nu s-a mai.platit ca nu mai baga ciobanu bani. De aceea e asa disperat ciobanu sa vanda xeva. La zi cred ca e cfr, mai putin ceva prime minore. Fecesebe e in realitate in insolventa nedeclarata.

Tu esti contabilul lui becali? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rockyus
rockyus  •  17 Februarie 2020, 16:26

A posta despre cioban este doar sa-ti pierzi timpul degeaba...despre un degenerat ca Jiji multa *** !

Vezi toate comentariile (59)
Comentează