FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl vrea pe Florescu » Loser la "naţională", vedetă la Steaua

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 20:58

Gigi Becali îl vrea pe Florescu în Ghencea, însă internaţionalul are un salariu fabulos la Alania: 50.000 de euro pe lună

George Florescu la Steaua! Acesta a fost anunţul lui Gigi Becali, care şi-l doreşte pe internaţionalul de 26 de ani pus pe liber de Alania Vladikavkaz, din liga a doua rusă.

Patronul Stelei a mărturisit că şi-l doreşte pe Florescu, pe care l-a asemuit ca stil de joc cu Mirel Rădoi. "Îmi place de Florescu, el îşi dă viaţa pe teren. Acum, depinde şi ce fotbalist are lîngă el atunci cînd joacă. Nu e el cine ştie ce fotbalist, dar e bunicel!", a spus Becali.

A refuzat 30.000 de euro pe lună
Imediat ce a fost anunţat de conducerea celor de la Alania că nu mai au nevoie de serviciile sale, Florescu a avut o ofertă concretă din Ucraina, de la Karpatî Lvov. Mijlocaşul defensiv a negociat cu echipa la care joacă şi Cociş, însă a fost nemulţumit de termenii oferiţi de ucraineni. Aceştia i-au oferit un salariu de 30.000 de euro pe lună, însă Florescu a solicitat 50.000, atît cît cîştigă şi la Alania!

Făcut praf la "naţională"
Mijlocaşul George Florescu a fost unul dintre cei mai contestaţi jucători convocaţi de Lucescu la "naţională". Acesta a jucat titular în eşecul din Bosnia, 2-1, iar oamenii de fotbal au spus la unison că mijlocaşul nu are ce căuta să joace pentru România. Chiar Gigi a declarat după acel meci: "Ce mijloc e ăsta cu Florescu şi Alexa? Nu au făcut nimic! Păi, dacă jucau Bicfalvi cu Gardoş nu pierdeam niciodată meciul, că ei sînt războinici!".

Nici MM nu-l place
Florescu nu este nici genul de fotbalist pe placul managerului din Ghencea. "Ce caută Florescu la echipa naţională? El a jucat doar la echipe modeste, iar la Alania a dat un gol din penalty şi altul în propria poartă. Aş vrea să ştiu cum explică Răzvan Lucescu convocarea sa!", a răbufnit anul trecut Stoica.


9 este numărul selecţiilor lui Florescu la echipa naţională, toate în mandatul lui Lucescu. El nu a marcat nici un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sirius55
sirius55  •  31 Martie 2011, 15:04

DOAMNE fereste sa ajunga si asta la STEAUA...de aici se vede cit de priceput e ciobanul la fotbal probabil o fi zis si asta ca e stelist de mic si ciobanul la si catalogat ca mare fotbalist.

iulie32
iulie32  •  31 Martie 2011, 08:43

Zic sa-l luati cat mai repede,pentru ca Real Madrid si Barcelona il vor in lotul lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează