FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "Îl vreau şi pe Brandan. Vom negocia mîine cu el"

brandan, steaua
brandan, steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus la Contraatac, de la GSP TV, că încă îl doreşte pe Pablo Brandan de la Unirea Urziceni.

 

" Brandan şi Rusescu nu şi-au reziliat contractul. Eu încă îl doresc pe Brandan, negociem doar cu el pentru că Bucşaru îl lasă liber.

Au ajuns cinci jucători de la Urziceni. Mai sînt nişte probleme cu Marinescu care s-a dus să vorbească cu Bercea. Steaua va plăti Petrolului 25% pentru jucător

Unirea îşi va alege cinci jucători de la echipa a doua a noastră. Vor ajunge A. Ionescu, Onicaş, Filip, Mustaţă şi încă unul, poate Alexandru Iacob", a spus Becali.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (17)
footballclub
footballclub  •  01 Septembrie 2010, 02:03

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

aureltg
aureltg  •  31 August 2010, 21:43

denethor, pasivul tacut

aureltg
aureltg  •  31 August 2010, 21:42

tu esti un pasiv tacut!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează