FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTURI DE IARNĂ

Gigi Becali, în direct de pe pârtie :) Declarație fabuloasă: "Mi-a dat Dumnezeu picioare să merg, altfel mă făcea cu schiuri!"

Captură Pro TV
Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 16:08

Gigi Becali, 59 de ani, își petrece finalul de an la munte, însă a declarat în fața camerelor tv că nu este pasionat de sporturile de iarnă și că nu schiază, pentru a evita accidentările.

În direct de pe pârtie, patronul de la FCSB a ținut să specifice că la Judecata de Apoi nu se dau "puncte în plus" pentru cei care au schiat de-a lungul vieții.

"Să mă dau pe schiuri? Pentru ce? Mi-a dat Dumnezeu picioare să merg cu ele, altfel mă făcea cu schiuri în picioare. Dacă nu îți rupeai mâna sau piciorul sau capul, mergeam pe schiuri. Eu nu fac așa ceva. Fac lucrurile firești. Pe schiuri nu e un lucru firesc.

Crezi că acolo (n.r. la Judecata de Apoi) o să te întrebe dacă ai mers sau nu pe schiuri? Nu-ți dă niciun punct în plus dacă ai mers. Nu mă interesează. Dacă vreau să fac mișcare, uite, fac mișcare (n.r. merge la pas pe pârtie)", a spus Gigi Becali la Pro TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Decembrie 2017, 15:47

Nea Becaliule, dumnezeu te-a facut gol, de ce te imbraci cu haine? Macar "asistentele" de pe la emisiuni nu se prea imbraca, ***, bai Becaliule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mere_acre
mere_acre  •  30 Decembrie 2017, 14:21

nu cumva te-a făcut cu patine pe crier ?!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Decembrie 2017, 12:40

Mai nea asta ,caciuli dintr-astea nu mai poarta romanii de 30 de ani. Cel mai fain era sa ai o suba de cioban pe tine. si cu ochelari de soare. Vezi sa nu te plimbi pe partie ,sa fii un pericol.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close