FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RUDAR VELENJE, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Gigi Becali înainte de FCSB - Rudar: "Hagi deține adevărul absolut! Dacă așa a zis, trebuie să ținem cont!" » Ce transferuri anunță

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 20:58

Înainte de FCSB - Rudar, din turul II al preliminariilor Europa League, Gigi Becali a comentat primul "11" ales de antrenorul Nicolae Dică și a declarat că Florinel Coman este atacant după declarațiile date de Gică Hagi.

"Sunt foate relaxat. După 2-0 în deplasare, nu e normal să fiu relaxat? Probabil că Dică a făcut echipa ținând cont de următoarele meciuri, cu Iași și cu Hajduk Split. Așa cred.

Dacă Hagi a zis ceva, trebuie să ținem cont. El deține adevărul absolut. Când zice ceva, trebuie să vezi dacă așa e. El a zis că Florinel Coman este cel mai puternic atacant din România. Asta îți dă de gândit. Mă aștept ca Florinel să fie «cobră» și să marcheze", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Echipa de start a lui FCSB: Bălgrădean - Ov. Popescu, Planici, Bălașa, J. Morais - Pintilii, Nedelcu - Jakolis, Fl. Tănase, Moruțan - F. Coman. AICI poți urmări meciul liveTEXT!

"Steaua are atacant! Cei de acolo făceau cea mai mare greșeală dacă-l dădeau pe Coman. E un vârf adevărat pentru o echipa mare, așa cum e Steaua. El e mult mai bun decât acum doi ani, când a debutat cu mine. Din punct de vedere fizic, nu era la nivelul la care e acum. Cred că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România.

Noi îi spuneam că e o vulpe. E șiret și știe ce să facă în careu. Marchează goluri, e un tip combinativ, atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greșeală dacă o să cumpere un alt vârf. Coman e cel mai bun"

Gică Hagi

transferuri: atacant și stoper

Patronul FCSB a anunțat și că echipa sa va face cel puțin două transferuri în cel mai scurt timp.

"O să vedem zilele astea ce transferuri facem. Vom lua un atacant, 100%, și un fundaș central. Poate luăm doi atacanți. Nu știu de unde vine fundașul. Nu știu prea multe. Încă nu s-au rezolvat transferurile", a adăugat Gigi Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close