FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali despre contractul fabulos al lui CFR: „E doar de acoperire!” » De unde spune că vor veni de fapt banii

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 21:44

CFR Cluj este aproape să semneze un contract de sponsorizare cu EVA, o companie deținută de Elon Musk.

Gigi Becali, patronul rivalei FCSB, crede că banii vor veni de fapt tot de la Neluțu Varga, finanțatorul clujenilor.

„Ce contează bugetul?! În primul rând nu e problema mea, doar comentez și eu. Vă spun vouă. Contractul ăsta de sponsorizare e ca să acopere fair-play-ul financiar. Banii primiți vor veni doar ca să acopere asta. Banii vor veni tot de la Varga, bineînțeles! El poate să investească, sunt banii lui. Trebuia să găsească o soluție, a găsit-o pe asta, bravo lui. Dar nu mă sperie.

În primul rând ei nu pot face transferuri, în al doilea rând, nu că vreau să o luați ca trufie, dar nu se poate compara el cu mine din punct de vedere financiar. Știe și el asta, nu cred că se supără. Dacă vorbim de buget, nu ne putem compara. Ce cumpără de acești 8 milioane? Eu la ora asta am 4-5 jucători care la anul vor valora 100 de milioane: Man, Coman, Tănase, Olaru, Oaidă și Moruțan”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

Superlovitura campioanei CFR Cluj: detaliile afacerii cu EVA, companie controlată de Elon Musk! EXCLUSIV Ce spune CEO-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (81)
qcod
qcod  •  15 Ianuarie 2020, 20:36

incredibil cat sufera asta..)))))

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Ianuarie 2020, 13:51

pavelescu traian si ceilalti gigei de pe aici mor de ciuda

108022913946097
Traian Pavelescu  •  15 Ianuarie 2020, 13:05

Dezgustător cum aplaudacii oribilelor creatii sovietice, cazărmile sportive CSA și Dinamo, se înghesuie sa sprijine FC insolventa-kolosvar1907! Ei nu mai au echipe, se leagă de gardurile UM CSA și Dinamo in așteptare de pomana de la stat și arunca venin in direcția Stelei, singura care contează cu adevărat in Europa! Asta este, din păcate, România ! Blocată in trecut, cu mentalități și instituții sovietice precum sinistrele CSA și Dinamo și cu legea fundamentala: sa moara și capra vecinului sau sa moara Vecinul sa-i luam capra! Dezgustător!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează