FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, gest bădărănesc în direct » I-a închis telefonul în nas Ioanei Cosma: „Ce e asta? Nu-mi pierd timpul cu voi! Hai pa, la revedere!”

Ioana Cosma, la Fanatik
Ioana Cosma, la Fanatik

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 12:18 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 16:17

După aproximativ 20 de minute de dialog, Gigi Becali, patronul FCSB, i-a închis telefonul în nas moderatoarei Ioana Cosma, în momentul în care a realizat că este în direct la o emisiune online, ci nu la televiziune.

Gigi Becali, patronul FCSB, a intervenit astăzi în direct în emisiunea Fanatik SuperLiga, unde a dezvăluit ce planuri are pentru clubul roș-albastru.

După aproximativ 20 de minute de dialog, în care a abordat toate subiectele care-l interesau, Becali a întrebat-o dintr-o dată pe moderatoarea Ioana Cosma: „Dar ce, voi ați dat drumul iar la sport.ro?

Gigi Becali a dezvăluit cine e afaceristul care vrea să cumpere FCSB: „Are 3.000 de angajați, dă banii pe loc. A zis: «Dacă nu vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»”
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit cine e afaceristul care vrea să cumpere FCSB: „Are 3.000 de angajați, dă banii pe loc. A zis: «Dacă nu vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»”

Gigi Becali i-a închis telefonul în nas Ioanei Cosma: „Ce e asta? Gata, la revedere!”

Becali s-a referit la faptul că obișnuia să discute cu Ioana Cosma la postul TV Pro Arena, unde aceasta modera emisiunea „Ora Exactă în Sport, închisă în februarie 2023.

Dialogul care a urmat între cei doi s-a încheiat cu un gest bădărănesc al patronului FCSB, care i-a închis telefonul în nas, disprețuitor, interlocutorului: 

  • Ioana Cosma: „Nu, suntem la Fanatik”
  • Gigi Becali: „A, la Fanatik... ce e asta, Fanatik?”
  • Ioana Cosma: „Emisiune” 
  • Gigi Becali: „Televiziune?”
  • Ioana Cosma: „Este emisiune online”
  • Gigi Becali: „A, hai pa, la revedere, că nu mai vreau emisiune online! Bine că mi-ai zis, pierdeam timpul cu voi. Nu-mi arde mie de online. Hai, sănătate!”.

Becali a dat senzația că a știut unde a vorbit, dar că a folosit diminuarea interlocutorului („online, nu TV”) pentru a încheia un dialog care oricum durase 20 de minute.

De ce se ferește Gigi Becali de emisiunile online

Ulterior, Gigi Becali a încheiat apelul. Este de notorietate faptul că patronul FCSB dorește să participe doar la emisiuni televizate, nu la cele difuzate strict în spațiul online.

Becali consideră că la televizor ar avea o audiență mai mare și numește internetul „unealta diavolului și a decadenței”.

Citește și: 

Dan Șucu a povestit negocierile „la sânge” pentru starul lui Hagi: „Am oferit 600.000 de euro”

L-au convins pe Becali » Două schimbări în primul „11” la FCSB pentru meciul cu Sepsi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (33)
danglumetu
danglumetu  •  04 Mai 2023, 18:04

si ce e badaranesc in gestul lui, e dreptul lui sa intrerupa oricind discutia la fel cum se putea intimpla, ba inca des, si invers! dictia defectuoasa si vorbitul peste invitat este tot ce am retinut despre tipa asta, atunci cind am pierdut un minutel ca sa o urmaresc!

IonSaliu
IonSaliu  •  04 Mai 2023, 12:56

Cruciuliţa mea de aur / Să mă faci din miel un taur / Pe anticrişti să-i iau în coarne / Mnezău pe ei foc să toarne!”

stelu
stelu  •  04 Mai 2023, 09:42
Postat de ali.bec pe 03 Mai 2023, 19:20

Deci Gigi nu mai vorbește cu gigista.

poate va veni ziua-n care nici gigi nu va mai fi gigist.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează