FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Gigi Becali, ironii către CFR Cluj: "Să joace cu ei ca să fie spectacol și valoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 14:03

FCSB, locul 2, și CFR Cluj, locul 1, se vor întâlni sâmbătă de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport.

Gigi Becali a vorbit despre duelul cu CFR Cluj, ironizând două dintre transferurile făcute de echipa lui Dan Petrescu, Sebastian Mailat și George Țucudean.

"Mailat este un jucător foarte, foarte valoros. Extrem de valoros. Dar nu îl iau la Steaua, că e prea valoros pentru noi. Și Țucudean. Vreau să joace Țucudean și Mailat, ca să fie valoare și spectacol (n.r. începe să râdă). Nu vreau să mai fac ironii, că nu-i plac lui Dumnezeu.

Noi avem mulți jucători valoroși de atac, nici nu știm cu cine să jucăm. Nu cred ca la meciul cu CFR va trebui sa-i motivez eu suplimentar. Ca drept dovada, ati vazut statistica. CFR nu ne-a batut de vreo 10 ani", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Petrescu - Becali, o relație tensionată! Detaliul care încinge și mai tare derby-ul FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
912758988763001
Cupcea Aurel  •  08 Februarie 2018, 00:25

Nea Gigi cu parere de rau dar stai rau cu memoria creb nu vreau sa ma insel dar ultima victorie a CFR-ului a fost chiar la voi acasa sprer sa se repete ca asa o sa faci investitii bune cumperi CFR, Dinamo, si inca vreo doua trei si precis iei campionatul ! ar trebuii sa vb m-ai putin si sa faci treaba ! de ce nu faci ca Gica tu ptron tu presedinte tu ANTRENOR ?

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 21:45

In septembrie 2016 FCSB-CFR a fost 1-2. Bud a dat doua goluri,primul din pasa lui Nouvier care a facut ce a vrut cu Enache ,al doilea dupa pasa lui Soursa. Jucau atunci Nascimento , Ruiz ,Bud, Camora binenteles. Nouvier e si acum la CFR si l-ar putea pune din nou la incercare pe valorosul ,dragalasul hipyst Enache. In retur a fost 1-1 ,Nascimento a ratat un 11 metri , golurile fiind opera lui Alibec respectiv Deac. (amandoi au fost eliminati). Scurta memorie ai jiji ,ti se va reimprospata sambata.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 21:19

Lasa Gigi poate va frige si Ionita .Sau Tucudean. De la CFR toti dau goluri. Vicinius ,Muresan ,Camora. Atentie la toata echipa. V-ati manelit la botezul lui Enache (va fi un duel interesant cu Mailat-Camora ), ati chefuit ,acum trebuie sa platiti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează