FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Gigi Becali, ironizat în direct de Edi Iordănescu: „Poate rămâne fără baterii la telecomandă” + „Mi-a plăcut cămașa lui cu mingiuțe”

Gigi Becali, ironizat în direct de Edi Iordănescu Sursă foto: Captură Telekom Sport
Gigi Becali, ironizat în direct de Edi Iordănescu Sursă foto: Captură Telekom Sport

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 11:16 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:26

Edi Iordănescu (42 de ani) l-a ironizat pe Gigi Becali (62), patronul FCSB, după ultimele declarații făcute de conducătorul roș-albaștrilor.

  • CONTEXT: Becali i-a oferit o replică dură lui Edi Iordănescu, după ce antrenorul a declarat încă o dată că nu ar putea lucra în condițiile de la roș-albaștri: „Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă? Prefer să nu”;
  • „Edi învaţă el lumea cum trebuie să fie eficientă şi zice că el nu este telecomandă. Lasă că stă fără telecomandă. El nu a antrenat decât Gaz Metan şi două săptămâni de CFR şi vorbeşte de alţii. Ai antrenat doar la CFR două săptămâni şi odată la Gaz Metan. Ce să faci? Ne dai lecţii nouă? În primul rând că nici nu îl vrea nimeni aici. Şi dacă rămân fără antrenor deloc, tot nu vine el la Steaua”, a fost răspunsul lui Becali.

VIDEO Edi Iordănescu răspunde ironiilor lui Gigi Becali: „Poate rămâne fără baterii la telecomandă”

„Eu am spus că respect 100% oamenii care bagă bani în fotbal, pentru că știu ce înseamnă asta. Din punctul acesta de vedere, patronul FCSB-ului are respectul meu. După aceea, modul în care gestionează banii reprezintă o altă discuție. Vedem ce se va întâmpla când i se vor termina bateriile la telecomandă (n.r. râde).

De exemplu, ei au avut un buget mult mai mare decât noi (n.r. decât Gaz Metan), și până la urmă i-am bătut cu 4-0 în tur, și am intrat pe aceeași poziție în play-off. Am făcut acea glumă pentru care îmi fac mea culpa. Îmi pare rău că a luat-o personal, însă nu promit că nu voi mai proceda la fel. 

Recunosc că avem o relație bună, am făcut afaceri împreună, inclusiv la Mediaș. Am vândut mereu jucători de la clubul pe care l-am antrenat la FCSB”, a declarat Iordănescu la GSP Live.

Ulterior, Edi Iordănescu a acceptat provocarea moderatorului Costin Ștucan și a comentat una dintre ținutele pe care Becali a abordat-o în spațiul public recent (foto principal): „Mi-a plăcut cămașa lui cu mingiuțe multe. Am apreciat-o. Nu m-am gândit niciodată să mă îmbrac așa, recunosc”.

Cu investițiile pe care Becali le-a făcut la FCSB în toți acești ani, jucători cumpărați pe bani mulți, cred că echipa e mult pe minus. 

Cu grupul acesta de fotbaliști, care au multă calitate individuală, FCSB nu are voie să nu fie angrenată în lupta pentru titlu

- Edi Iordănescu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gafă uriașă a lui Gaz Metan! Cum a pierdut 500.000 € pe Sergiu Buș: „Am vorbit la telefon cu Becali”

Anamaria Prodan, declarații de dragoste după finala Cupei » Cui i-a spus „Te iubesc și sunt mândră de tine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  23 Iulie 2020, 15:27

Ăsta și reghe cu pijamaua! Au ca stilist prodanca!

randoomthejudge
randoomthejudge  •  23 Iulie 2020, 15:05
Postat de magic4ever pe 23 Iulie 2020, 13:54

Ce tot vezi asa wow la lotul lui FCSB? Daca are cativa tineri de perspectiva care sunt cotati mai bine inseamna ca sunt mai fotbalisti decat cei de la CFR de 28-30-32 de ani?Niciodata! Una este cota de transfer a fotbalistului data si de varsta si de suma platita pe el si una este valoarea fotbalistului indiferent de varsta...batranii de la CFR si alti fotbalisti din lot precum:Arlauskis,Camora,Vinicius,Boli,Burca,Djokovic,Bordeianu,Omrani,Paun si Deac sunt net superior fotbalistic fata de tinerii de la FCSB cu o cota mai mare de transfer...sa nu mai zic de antrenor ca nu exista termen de comparatie cu Dan Petrescu care este antrenor de top si cu personalitate care aseaza aproape perfect tactic jucatorii in teren si citeste foarte bine adversarii si jocul...CFR o sa fie campioana cel putin 2-3 ani de acum incolo daca ramane Dan Petrescu si actualul lot...

in primul rand cfr nu o sa fie campioana nici acum,ce 2-3 ani visezi? dan petrescu daca rateaza titlu asta si sigur o sa il rateze nu o sa mai fie asa de cautat si o sa se multumeasca sa ajunga la echipe mediocre. in ultimi 5 ani,nu aveam cum sa castigam pe langa alea 3 titluri la rand inca 5 titluri si sa ajungem acum la 8 titluri la rand,dar in ultimi 5 ani,macar 2 campionate puteam lua lejer din 5.

248002075842661
Constantin Paris  •  23 Iulie 2020, 14:01

Tipul e gata sa mearga si in genunchi la FCSB fiindca stie ca Becali e o oaie buna de muls (bani) P-E unde a fost l-au dat afara si a incasat banii din contract asta ar face si cu Becali

Vezi toate comentariile (12)
Comentează