FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali l-a amenințat pe Burleanu în direct la TV: "Eu desființez regula FRF!"

Ovidiu Popescu a venit în vară la Steaua, de la Timișoara, contra sumei de 200.000 de euro // Foto Agerpres
Ovidiu Popescu a venit în vară la Steaua, de la Timișoara, contra sumei de 200.000 de euro // Foto Agerpres

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 00:00

Gigi Becali a amenințat Federația, în direct, la televizor, că va juca un meci fără jucător eligibil pentru Under 21 pentru a o da în judecată la TAS.

Fără Florin Tănase, cel care ajuta Steaua să bifeze obligativitatea unui jucător eligibil pentru naționala Under 21, Gigi Becali a răbufnit ieri dimineață la sport.ro.

"Când o să fim deja campioni o să jucăm fără jucători sub 21 de ani. Pierdem cu 3-0, mergem la TAS și apoi îi dăm în judecată pe federali. Așa avem posibilitatea să atacăm regula asta! Burleanu se bagă în activitatea noastră economică, financiară. El mă obligă să joc cu un jucător sub 21 de ani! Păi, să facă reguli la el acasă, nu la mine! E bună regula la cine vrea acasă, nu la mine acasă. La mine faci regulament de joc, nu să te implici în situația economică a clubului meu", a spus patronul vicecampioanei.

La meciul de duminică seară, cu Gaz Metan, Reghe a fost nevoit să-l folosească pe Ovidiu Popescu din primul minut pentru a se supune acestei reguli impuse de FRF.

Ce jucători a folosit Steaua în actualul sezon pentru a bifa regula

Nume Meciuri Goluri Nume Meciuri Goluri
Florin Tănase 8 3 Teodor Botă 1 0
Ovidiu Popescu 6 0 Rareș Enceanu 1 0
Alexandru Tudorie 5 1 Mario Mihai 1 0
Valentin Cojocaru 2 0 Vlad Mihalcea 1 0
Robert Vâlceanu 1 1 Dennis Man
Cristian Onțel
1
1
0
0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
aius
aius  •  19 Octombrie 2016, 09:37

Pai sa joace fcsb-ul singur,si nimeni nu are nicio treaba! pe timpul lui ceausescu,in deschidere ,jucau echipele de juniori,si de acolo si ,,generatia de aur,, acum nu vrea un cioban,si presa(platita de el) face si ea galagie...ca doar ...firfireiiiiiiiiiiiiiii.....desfiintati-va naiba si lasati Romania in pace,ciobanilor ! pe prima pagina numai si numai stiri despre fcsb!!!!!!! PENIBILILOR !!!

543036232539670
Mos Teaca  •  19 Octombrie 2016, 09:16

da asa este becali are perfecta dreptate, daca vrei sa faci tu , presedinte al *** alt campionat vezi daca comisiile sunt de acord si faci.Acum cand suntem inscrisi la o federatie mondiala si apartinem de o uniune europeana , vrem sa fim noi mai catolici decat papa, nu se poate burlanule sau cum teo chema , pielea puti, ma rog nu mai tin minte, tu in loc sa te implici la echipele din campionatul nostru, sa vezi lipsurile fiecarei echipe daca la are , tu vrei sa revolutionezi fotbalu ,fugi la tactu chinezoiu(ponta) care tea pus pres. si spunei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  18 Octombrie 2016, 21:27
Postat de malmo pe 18 Octombrie 2016, 21:19

Ca federatie (in cazul de fata FRF) poti sa sugerezi, sa stimulezi cu premieri etc dar ca sa impui si sa obligi astfel de masuri, cluburilor, ori cat de benefice ar fi ele, nu e o masura luata corect. Devine abuziva. Asa ca Becali in aceasta privinta cam are dreptate. Asta e. Aceasta masura poate avea si efecte negative, daca este obligatorie si nu la liberul consintamant.

Tu esti cam prost. Fa ceva...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează