FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a sabotat iar pe Dică: "V-am spus secretul echipei" » Dezvăluie cine l-a uimit: "Este cel mai bun mijlocaș al echipei"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 19:40

Gigi Becali a vorbit despre cum va arăta FCSB în sezonul viitor și l-a lăudat pe Ovidiu Popescu, 24 de ani, despre care a spus că este cel mai bun mijlocaș al echipei roș-albastre.

"Dică mi-a zis că va juca 4-3-3 și că are nevoie de un mijcaș agresiv, ca Pintilii, și că Qaka nu se adaptează ca inter stânga, că trebuie să fie în fața apărării. Mi-a zis că acum cel mai bun mijlocaș este Ovidiu Popescu. El la ora actuală este peste toți mijlocașii și mă bucură asta.

Acum se pune problema cine va fi al treilea mijlocaș, Moruțan sau Teixeira. Dacă vrem mai multă experiență, jucăm acolo cu Teixeira. Dacă nu, jucăm cu Moruțan și cu Teixeira în față, acolo unde dă randament mai bun. Gata, v-am spus și secretul echipei. Asta e ce mi-a zis Dică", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Venit în vara lui 2016 la FCSB, Ovidiu Popescu a fost unul dintre preferații lui Gigi Becali, care l-a numit "Lampard". Are 69 de meciuri la FCSB și 3 goluri.

Cum ar putea FCSB

Varianta 1: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Nedelcu, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Teixeira

Varianta 2: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Nedelcu, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Iulie 2018, 08:01
Postat de legendavisinie pe 17 Iulie 2018, 21:26

Academia Rapid a participat în liga a 4-a pentru că îndeplinea condițiile impuse de AMFB. Finanțarea acestui club este exclusiv privată.

Si celelalte echipe din liga 5 erau ale alienilor? Ati fost ajutati de psd, il aveti in adn. La prima infiintare (in comunism) ati fost proiectul lor nr 1, acum, istoria se repeta (istorie, legenda, tot aia...)

ares123
ares123  •  17 Iulie 2018, 22:26
Postat de hitman222 pe 17 Iulie 2018, 20:58

Exista prosti care sustin contrariul.

***....esti la job...?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  17 Iulie 2018, 22:24
Postat de bisisica. pe 17 Iulie 2018, 20:43

Secretul clonei : fcfcsb nu e Steaua

Proasto...faci parte din grupul de postaci pch si ai norma de postari...Daca nu faci norma o iei pe carca ????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează