FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, la 16 ani de FCSB: „Îmi face Dumnezeu echipă, țac-țac-țac, și batem PSG în finala Ligii!” ;)

Gigi Becali // FOTO: Captură TV Digi Sport
Gigi Becali // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 10:37

La 16 ani de când Gigi Becali a preluat-o pe FCSB, postul TV Digi Sport i-a dedicat o emisiune specială. Patronul roș-albaștrilor a vorbit în direct de la palat cu jurnaliștii televiziunii respective. 

Gigi Becali e sigur că Dumnezeu îl va ajuta să câștige finala Champions League, contra celor de PSG.

„Să mă ierte Dumnezeu că vorbesc și spun asta. Îmi face Dumnezeu echipă acum, țac-țac-țac. Și va face o minune. Peste 3-4 ani, cei de la PSG o să bage miliarde de euro în echipă și o să ajungă în finala cu Steaua, că va fi Steaua atunci.

Și șeicii de la PSG o spună că vor câștiga Champions League, dar Dumnezeu face o minune ca să Își arate puterea în întreaga lume. Și o să câștige Steaua Champions League. Suntem spre finalul lumii, mai avem 40-50 de ani, și face Dumnezeu minunea și îi bat pe șeici. Așa văd eu lucrurile.

Alții se mândresc cu caii și căruțele, iar noi ne mândrim cu Dumnezeu, noi ortodocșii”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Dumnezeu știe ce vreau eu să fac cu banii, dar nu spun, pentru că aude Satana și-l trimite pe Talpan”Gigi Becali

Citește Aici cele mai tari declarații pe care gigi becali le dă în emisiune: Băsescu a salvat Steaua de la retrogradare!” » Cele mai tari declarații sunt AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Ianuarie 2019, 21:30

Becali nu se mai face bine , e clar!de fapt e si greu, ca nu urmeaza nici un tratament! dar ziaristii astia, care credeau ca nu ne-am saturat de Gigel pentru cele 5-6 articole zilnice si au considerat necesar sa faca si un interviu maraton cu el, nu se mai fac oameni in veci! rusine sa va fie!

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2019, 20:34

23 de milioane de romani stiu ca Becali e un bişniţar care a facut puscarie, dar voi ziariştii ce aveţi ? Înţelegem sa fie 1 sau 2 ziaristi care îl slavesc...dar restul ? De ce vă umiliţi în aşa hal ? Ori nu sunteţi ziarişti, ori nu vă mai înţelege nimeni.... Chiar şi dacă v-ar da bani Becali si tot nu v-aţi înjosi asa de mult.... Chiar vreţi să pierdeţi toţi cititorii? Oricum nu mai aunt mulţi...

andrei1337
andrei1337  •  17 Ianuarie 2019, 13:55

Dar Dumnezeu crezi că acceptă să bagi echipele in faliment, sa le furi jucătorii? Nu accepta, nea ciobi!!!! Nu-l mai baga pe Dumnezeu în discuțiile tale că nu vrea sa se asocieze cu tine, și când îți va da o palma sa nu te miri de unde ai primit-o! Crezi că Dumnezeu se baga in blaturile și declarațiile tale?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează