FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNAL CRAIOVA

FCSB. VIDEO Gigi Becali, la Curtea de Apel Craiova în dosarul lui Mititelu: „E noaptea minții să facă pușcărie! Nu e normal. Ce evaziune fiscală?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 13:55 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 14:35

Gigi Becali, patronul FCSB, și Valeriu Argăseală, președintele clubului, au fost azi la Curtea de Apel din Craiova, în procesul lui Adrian Mititelu.

Finanțatorul de la FC U Craiova 1948 este acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului atacantului la FCSB, în 2011. Becali și Argăseală trebuiau să vină pe 11 iunie, dar aceștia nu s-au prezentat și li s-a spus că vor fi aduși cu mandat.

„Ei vor să afle adevărul care îl știu deja. Ei nici nu mai țin minte. Poate doar 30%. Ce să mai țin minte? Nici suma de transfer nu o mai știu. Nu poți să furi bani la fotbal! De aceea Mititelu a fost achitat pe fond. A văzut judecătorul că a pierdut vreo 15 de milioane de euro la fotbal. De ce să îl mai bage la pușcărie? De unde să fie evaziune fiscală? 

A luat banii din transferul lui Costea și i-a dus acasă? Tot la fotbal i-a băgat, a dat salarii la jucători. Cum să faci pușcărie pentru asta? El a făcut pentru binele public și nu a luat niciun ban. E de noaptea minții să faci pușcărie pentru asta. Cum să facă pușcărie pentru asta? Nu e normal! Asta voi spune judecătorilor. Nu am emoţii! Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi. 

Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”, a declarat Gigi Becali când a ajuns la Curtea de Apel Craiova, potrivit Oltenia TV.

VIDEO. Gigi Becali la Curtea de Apel Craiova

Gigi Becali este martor în procesul lui Adrian Mititelu privind transferul lui Mihai Costea la FCSB. Transferul din 2011 s-a realizat într-o perioadă în care 39 de jucători ai Craiovei se aflau sub sechestru pus de Fisc. Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, este acuzat de evaziune fiscală. În prima instanță, acesta a fost achitat.

VIDEO. Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul FCSB-ului

Citește mai multe știri despre FCSB

FCSB trăiește cea mai mare rușine din ultimii 10 ani! Cele două soluții în cea mai proastă situație de când e Becali patron

Florin Tănase, la un pas de transfer! Giovanni Becali: „L-am propus în SUA, Canada sau China” » Gigi i-a stabilit prețul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
915542705250791
Aurel Stana  •  19 Iunie 2020, 12:29
Postat de eugen_76pan pe 17 Iunie 2020, 16:04

Institutia statului sa-si faca datoria si acest gropar sa infunde ani grei de puscarie! Pentru asa ceva si Gica Popescu si altii au facut puscarie

pane tu o sa mori de infarct de la atata ura si gelozie o sai ia cai de la bicicleta lu Mititelu juctori nu sant marfa sa jongleze statul cum vrea cu ei sechestru se pune pe bunuri mobile conturi etc.

lionforever
lionforever  •  18 Iunie 2020, 10:25
Postat de Alice Popa pe 17 Iunie 2020, 19:26

Daca se supara Mititelu si "colaboreaza" si el cu procurorii, il trage si pe Gigi la loc racoros!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy2008
andy2008  •  17 Iunie 2020, 22:54

Ciobi a facut dreptul,nu stangul.......

Vezi toate comentariile (46)
Comentează