FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, locul 20 la şah :) Patronul Stelei nu a strălucit în competiţia lansată în penitenciare

De cînd a intrat în puşcărie, Becali a organizat un campionat de fotbal-tenis şi a mai participat la Campionatul Naţional de table de la Jilava // Fotomontaj GSP
De cînd a intrat în puşcărie, Becali a organizat un campionat de fotbal-tenis şi a mai participat la Campionatul Naţional de table de la Jilava // Fotomontaj GSP

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 22:03

Patronul Stelei a renunţat la table pentru jocul minţii, dar nu a reuşit să se califice pentru finala Campionatului Naţional de şah dedicat puşcăriaşilor.

Încarcerat de 1 an şi 7 luni, Gigi Becali şi-a descoperit un nou hobby în puşcărie: şahul! Finanţatorul roş-albaştrilor a participat chiar la un concurs alături de alţi colegi de la Penitenciarul Poarta Albă, terminînd pe locul 20. Această poziţie nu i-a asigurat calificarea în finala Campionatului Naţional de şah dedicat puşcăriaşilor, unde au mers doar ocupanţii primelor două locuri la faza locală.

"L-am văzut pe domnul Becali de multe ori şi se comportă normal, citeşte, joacă table, şah, scrie şi cărţi", spunea în urmă cu ceva vreme Florin Stoica, liderul sindicatului închisorilor.

Ion Crăciunescu a confirmat în trecut faptul că Becali era un pasionat al şahului: "Am jucat şah cu el, chiar şi ping-pong şi biliard. Era ofticos rău de tot, nu prea îi plăcea să piardă nici un meci. Ambiţios tare!".

Marea pasiune a finanţatorului din Ghencea rămîn însă tablele. "Mai bun profesionist ca mine la table nu există. Eu la table sînt la fel de bun ca Messi la fotbal!", spunea Gigi.

La concurs a mai participat şi jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, care, la fel ca Becali, nu a ajuns în finala concursului jucată ieri şi cîştigată de un deţinut din Penitenciarul Iaşi.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Acum îi batem noi"
Preşedintele celor de la CSMS Iaşi, Florin Prunea, crede că de această dată echipa sa va cîştiga în faţa Stelei după înfrîngerile din Cupa României şi din campionat: "Acum a venit rîndul nostru! Dacă nu vom mai face iar gafe, vom ieşi învingători. Ar fi frumos să intrăm în vacanţă cu o calificare în semifinalele Cupei Ligii. Sigur, ar fi fost mult mai importante pentru noi punctele în campionat, dar n-avem ce face acum". Pentru meciul de duminică au fost scoase la vînzare bilete cu preţuri între 10 lei la peluze şi 50 de lei la tribuna I.

Merg toţi la Iaşi
După ce-au ratat calificarea în primăvara europeană a Europa League, Costel Gâlcă, a decis să nu menajeze nici un jucător şi i-a anunţat că toţi vor face deplasarea la Iaşi pentru meciul de duminică seară din Cupa Ligii. Gâlcă nu a cedat în faţa jucătorilor, care şi-ar fi dorit să beneficieze de cîteva zile de vacanţă în plus. Singurul fotbalist care va rămîne la Bucureşti va fi Gabi Iancu, accidentat. La casele de pariuri Steaua e favorită avînd cota 1.45, în timp ce ieşenii au cota 6.45 pentru o victorie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nebraska
nebraska  •  13 Decembrie 2014, 17:53

Nu-i domeniul lui,daca se organiza un numarat oy de exemplu era premiant...sau muls oy...dar n-au lapte in perioada asta,berbecii au.

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  13 Decembrie 2014, 11:31

Gigi Becali, locul 20 la şah ... De ce nu precizați că au fost 19 participanți ?

adi-das
adi-das  •  13 Decembrie 2014, 10:52

eu zic ca e foarte bine intr-un an si sapte luni. daca mai sta vreo zece ani, prinde top 5.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează