FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "Mă interesează să joace Stancu, vreau să iau mulţi bani pe el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Gigi Becali spune că vrea să-l vadă la lucru pe Stelios Parpas şi este mulţumit de decizia antrenorului Mihai Stoichiţă de a-l titulariza în această seară.

"E foarte bine că joacă Parpas, să-l vedem şi pe el. O să văd şi eu ce am luat, pe ce am dat banii.  Despre postul de portar, pot să spun că avem doi goalkeeperi de valoare, de ce să nu-mi convină că reintră Zapata, nu mă interesează cine joacă.

Cred că vom cîştiga meciul ăsta. Mă interesa să joace Bogdan Stancu, pentru că vreau să iau bani pe el, mizez că voi lua mai mulţi bani după acest retur pe el.

Ochiroşii nu ştiu dacă are drept de joc. Mi-o fi frică pe Ochiroşii acum... probabil la el n-am pus nici o clauză prin care să nu poată juca pentru că e dat definitiv. Îl deţinem în coproprietate. Îl putem lua 6 luni, să-i facem imagine, să-l vopsim şi să luăm bani pe el", a spus Becali la "Premium Liga", de la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (9)
 •  12 Martie 2010, 21:24

Ce face incultul,nu se mai satura de bani.Pleaca odata,ne-am saturat de oameni de asemenea caracter.

ockiu
ockiu  •  12 Martie 2010, 20:55
Postat de inima_de_caine pe 12 Martie 2010, 20:06

Gigi Becali: "Mă interesează să joace Stancu, vreau să iau mulţi bani pe el după acest retur" Sigur că da! Că doar şi pe Andrei Cristea, precum ai estimat şi ai declarat pompos, ai luat vreo 20 de milioane de dolari/euro în vara de după returul de pomină cu Valencia...

foarte corect spus.... daca joaca la fel de mult cum a facut`o si sezonul trecut (in special in retur) sigur ia 2 lei pe el.

 •  12 Martie 2010, 20:32

Fii multumit sa iei cat ai dat! Sa nu iesi in paguba!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează