FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj clar pentru Bogdan Vintilă: „Dacă nu face cum vrea stăpânul, e dat afară! Asta e mentalitatea mea”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:24

Gigi Becali (61 de ani), patronul lui FCSB, a comentat astăzi și situația antrenorului Bogdan Vintilă, cel pe care îl atenționase încă de sâmbăta trecută, după remiza contra Chindiei, 1-1. 

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu. 

Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a spus Becali, la Pro X. 

Becali, ultimatum pentru Bogdan Vintilă

Latifundiarul îl atenționase pe Vintilă încă de la finalul meciului cu Chindia Târfoviște, 1-1: 

„Momentan, Vintilă face doar ce vrea el. Asta până într-o zi, când o să mă supăr. Poate mâine, poate săptămâna viitoare! Îl mai las un meci, primul din play-off. După asta fac eu tot!”, a declarat Becali la TV Digi Sport, imediat după remiza contra Chindiei Târgoviște.

VIDEO // Dragoș Nedelcu, concluzii clare: "Nu vom avea șanse nici măcar la podium dacă nu schimbăm repede ceva!"

Vezi și: 

FCSB // A capitulat Gigi Becali în lupta cu CFR Cluj? „Sunt mai puternici decât noi! Am recupera distanța dacă am avea valoare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
tatastrumf
tatastrumf  •  24 Februarie 2020, 20:13
Postat de adytza74 pe 24 Februarie 2020, 14:45

E o societate cu patron. Nu faci cum si ce-i convine patronului e clar ca esti out. Cel mai rau e ca Gigi are in jurul lui multi agarici si imbarligatori care fac sa nu mearga treaba. Ca vor unii sau nu este totusi cel mai stabil club. Si nu a dat pe nimeni afara ,doar i-a facut sa plece singuri.

Corect ! Plus ca trebuie luat in calcul ca asa hulit cum este el si acuzat ca se baga, ca nu se baga, uite ca totusi a calificat Steaua de 13 ori in Europa ( din care 3 Champions League ) in ultimii 16 ani... Cand Steaua s-a calificat de 13 ori , cine a facut echipa ? El sau antrenorii ? :)

397732904465528
Octavian Go  •  24 Februarie 2020, 18:09

Vintila a gresit in fata stapanului Becali dar a respectat voia lui Dumnezeu.

123701992342236
Marcello Kazan  •  24 Februarie 2020, 17:37
Postat de Andrew Andy pe 24 Februarie 2020, 15:16

a disparea,in curand....definiti

Faptul ca un asemenea 'specimen' poate sa decida viata altor oameni doar pentru ca are bani, este O ANOMALIE A SOCIETATII IN CARE TRAIM... Sper sa ajunga dupa gratii CIT MAI CURIND POSIBIL si eventual SA CRAPE pentru a scapa lumea de un asemenea *** de om.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close