FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali n-a vrut să plătească 1,2 milioane de euro pe Junior Moraes, atacantul care face spectacol în Ucraina: „Pe timpul meu nu se făceau astfel de transferuri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 18:45

Gigi Becali a avut șansa să-l transfere în 2011 la FSCB pe Junior Moraes, un atacant care a crescut foarte mult și a jucat în ultimii ani pentru Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Patronul de la FCSB a făcut o ofertă de 800.000 de euro în urmă cu 8 ani, dar Jean Pădurean, pe atunci președinte la Gloria Bistrița, a declinat oferta și a cerut 1,2 milioane de euro. Becali n-a mai mărit miza și fotbalistul a ajuns în Ucraina, la Metalurg Donețk. 

Gigi Becali n-a vrut să plătească 1,2 milioane de euro pe Junior Moraes, atacantul care face spectacol în Ucraina: „Pe timpul meu nu se făceau astfel de transferuri”
Junior Moraes pe vremea când juca la Gloria Bistrița

17 goluriîn 32 de meciuri a bifat Moraes în Liga 1

Cariera lui Junior Moraes (32 de ani) a avut o pantă ascendentă și a ajuns în 2015 la Dinamo Kiev, iar trei ani mai târziu a semnat cu Șahtior Donețk, lucru ce l-a surprins pe fostul fotbalist Florin Cernat. 

„E un jucător care a crescut foarte mult şi a jucat la nivel înalt. Curios e pentru mine cum de a reuşit să plece de la Dinamo Kiev la Şahtior. Pentru că, pe timpul meu, nu se făceau transferuri de la Dinamo la Şahtior sau invers. Văd că acum deja s-a schimbat politica şi e altfel”, a declarat Florin Cernat la TV Telekom Sport.

5.000.000 de euroe cota actuală a lui Junior Moraes

33 de goluria marcat Moraes în toate competițiile în cele două sezoane petrecute la Șahtior

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ // Gigi Becali este optimist: „Noi suntem singurii care îi putem detrona, fără să se supere Gică pe mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1745flo
1745flo  •  20 Septembrie 2019, 20:28

Nici o zi fara stiri despre loserul de serviciu si turma lui! Aveti normă?

jaruan
jaruan  •  20 Septembrie 2019, 20:24
Postat de hermannstadtul pe 20 Septembrie 2019, 19:53

si cam ce "senzatie" face ala pe-acolo? asta nici macar nu-i informatie

gigist fara multa minte (aproape deloc).

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  20 Septembrie 2019, 20:19

Nici eu nu vreau să-mi cumpar un Aston Martin...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close