FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, pus pe hold! Patronul FCSB și-a făcut calculele: „Rămân 100.000 de euro pentru semințe”. Dar a uitat un detaliu

Gigi Becali îl vrea pe Andrei Chindriș
Gigi Becali îl vrea pe Andrei Chindriș

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 16:36

Gigi Becali, patronul FCSB, și Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, au negociat pentru transferul fundașului Andrei Chindriș (21 de ani), dar discuțiile au fost sistate.

Valeriu Iftime a explicat de ce a oprit tratativele cu FCSB chiar înainte de Paște și a dezvăluit ce planuri are cu internaționalul de tineret.

„Ce facem? În Săptămâna Patimilor și în Săptămâna Mare noi iubim arginții? Hai să ne gândim că suntem în Post, într-o perioadă de rugăciune. Bineînțeles că nu sunt absurd să dau cu piciorul unei oferte bune, dar era Paștele. Nu sunt surd când vine vorba de oferte.

Eu nici nu am discutat cu Becali, a vorbit impresarul căruia i-am dat foaie ca să negocieze și rămas că vorbim după Paște. Dar în alte condiții față de cele pe care le-a spus dumnealui”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

Gigi Becali a scăzut oferta

Patronul FCSB a dat și el detalii despre transferul lui Chindriș și susține că acum e dispus să ofere o sumă mai mică decât cea pe care o propusese inițial. 

„I-am dat 580.000 de euro pe Chindriș și nu a vrut. Acum îi dau 400.000 de euro. I-am dat 580.000 de euro și s-a sucit. A doua zi trebuia să facem actele și s-a sucit. Zicea «Domne, e Săptămâna Patimilor și el nu vinde». Se referea la faptul că Iuda l-a vândut pe Hristos. Dar aia e trădare. Noi vinem și cumpărăm. A zis că nu face afaceri, că «tralala»... Bine, tată, dacă nu vrei. Acum îi dau 400.000 de euro pe Miron”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

800.000 de euroeste cota lui Andrei Chindriș, potrivit transfermarkt

FCSB îl dă pe Andrei Miron, Valeriu Iftime așteaptă banii

Becali a vorbit și despre vânzarea lui Andrei Miron, pentru care o ofertă din Rusia, și a dezvăluit ce va face cu banii pe care i-ar obține dacă transferul se face. „Pentru Miron am cerut 500.000 de euro. Îl dau cu 500.000 de euro și dau 400.000 pe Chindriș. Și îmi mai rămân 100.000 de euro pentru semințe”, a adăugat Gigi.

Becali a uitat însă că FC Botoșani trebuie să primească 30% dintr-un viitor transfer al lui Miron. „Aici era mutarea mea. Dacă fac asta mă consider norocos, valoros. Nu găseam pe nimeni care să-mi dea 200.000 de euro pe Miron și i l-am dat gratis lui Becali. Ar fi culmea să iau acum aproape 200.000 de euro din transferul lui de la FCSB la altă echipă”, a declarat Valeriu Iftime. Dacă Miron pleacă pentru 500.000 de euro, FC Botoșani va încasa 150.000 de euro, astfel că lui Becali îi vor intra în cont 350.000 de euro.

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, criticat de un patron din Liga 1, după ce FCSB s-a reunit: „El inventează lumea! O mai ia singur pe deal”

EXCLUSIV Culisele conflictului Becali - Gnohere » Prețul supărării: 70.000 €

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  28 Aprilie 2020, 22:20

Nu stiu cum naiba face ciobanul asta calculele pentru ca permanent vrea sa-i intepe pe toti, dupa care echipele, sau jucatorii, se adreseaza instantelor sportive si castiga permanent !! De cate ori vrea sa se dea el mai destept, de atatea ori primeste cate un bobarnac si trebuie sa bage mana adanc in buzunar !!

s.flrn
s.flrn  •  28 Aprilie 2020, 21:49

Stai sa vezi când o sa-i ia in primire procurorii DNA și o sa-i inhate pentru înșelăciune , comisionul pe care trebuia sa-l plătească Botoșaniul Oțelului Galati s-a evaporat? Sper sa-i lege de data asta...

celofan5
celofan5  •  28 Aprilie 2020, 21:28

https://www.triburile.ro/invite/ROZ67JZF?ref=player_invite_linkrl

Vezi toate comentariile (15)
Comentează