FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali merge la negocierile cu Răzvan Burleanu: „N-am de ce să mă ascund” » Avertisment pentru şeful FRF: „Vei păţi precum dictatorii”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este dispus să meragă la negocierile propuse de Răzvan Burleanu, președintele FRF.
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este dispus să meragă la negocierile propuse de Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 08:03 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 13:43

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este dispus să meragă la negocierile propuse de Răzvan Burleanu, președintele FRF. 

GIgi Becali a transmis că nu le permite jucătorilor de bază de la FCSB să meargă la Jocurile Olimpice din această vară. Răzvan Burleanu speră să îl îmbuneze pe finanțatorul vicecampioanei și i-a propus o întâlnire. Becali e dispus să meargă la negocieri. 

Gigi Becali, negocieri cu Răzvan Burleanu

„Mă văd cu orice om, am ajuns la vârsta la care am dobândit această calitate. Răzvan Burleanu este tânăr, e deștept, dar fiecare om își face dreptate în părticica lui. Nu trebuie să ne depășim atribuțiunile, trebuie fiecare să ne vedem de ale lui. Pentru că o să ai o ascensiune de moment, dar mai apoi vei păți precum dictatorii.

Problema nu este ca eu să mă întâlnesc cu el, problema este ca și el să asculte. Eu am ajuns la o vârstă la care am disponibilitatea să ascult, dar trebuie să o aibă și el. Eu spun mereu lucrurilor pe nume și cred că v-ați convins de asta. Nu am de ce să mă ascund. Iubesc oamenii, îmi place să vorbesc cu ei, dar și eu vreau să fiu ascultat”, a declarat Gigi Becali, conform digisport

VIDEO Gigi Becali dezvăluie planurile pentru următoarea perioadă de transferuri

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB ratează încă un transfer! Becali, refuzat categoric: „Pentru cariera mea e important să fac alt pas”

Pe cine a amintit UEFA drept câștigătoare a Cupei Campionilor din 1986, într-o postare care prefațează finala City - Chelsea

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
133691265471157
Marcello Kazan  •  29 Mai 2021, 03:55

HOTUL striga 'hotii'... Cine e mai mare dictator decit Ciobanul La Costum ?!?!?...

badeadorian
badeadorian  •  28 Mai 2021, 14:19

Este o greseala in text . ''Eu spun mereu lucrurilor pe nume și cred că v-ați convins de asta. Nu am de ce să mă ascund, vreau să fiu ascultat.'' ... Becali a spus ;'' Eu spun mereu *** pe nume și cred că v-ați convins de asta. Nu am de ce să mă ascund, vreau să fiu ascultat''....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  28 Mai 2021, 13:58

tinand cont de faptul ca in totii anii in care ai fost in fenomen ai aratat, dincolo de orice dubiu, ca nu-ti pasa decat de banii tai, incerci si tu o cacealma, cand stii ca e numai in interesul tau sa-ti trimiti *** la Olimpiada...si-l blamau astia pe Sumudica! un pic off-topic, cand FRF pune reguli, le accepti, sau pleci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează