FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-1

Gigi Becali: „Nu comentez aberaţiile lui Porumboiu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2008 00:00

Gigi Becali a intervenit la Ziua de Fotbal pe Kanal D pentru a comenta acuzele lui Adrian Porumboiu:

Eu n-am să comentez aceste aberaţii. Astea puteţi să le comentaţi dumneavoastră mai bine ca mine, că aveţi alături specialişti. Aţi văzut meciul, nu aveţi nevoie de mine, puteţi comenta dumneavoastră foarte bine ce a spus domnul Porumboiu.

Sînt satisfăcut de joc, pentru că a fost un joc cu foarte mare precauţie de ambele părţi. I-am spus lui Pleşan că am nevoie de el să închidă foarte bine, nu să fie atacant. Să nu luăm gol, că noi de dat oricum dăm. Şi le-am zis pînă la urmă, e bun şi un egal. Şi eu nu le zic niciodată asta. Eu le-am zis asta tocmai ca să-i conving să se apere foarte. Mi-a convenit că Vaslului n-a avut nici un şut la poartă, n-au avut nici o ocazie periculoasă, cum să nu fiu mulţumit de echipă.

Afirmaţiile lui Porumboiu nu vizează Steaua, pentru că nu sînt declaraţii credibile. Fără să intru în polemică cu domnul Porumboiu, vă spun despre ce e vorba. Astăzi m-a sunat Marinescu, impresarul lui Dorinel Munteanu. Mi-a spus: «domnul preşedinte, dumneavoastră aţi vorbit urît despre Dorinel Munteanu!». Eu i-am spus: «Marinescule, eşti nebun?». Am spus că este un om de foarte mare caracter, că ne-am despărţit cu prietenie. El mi-a replicat: «I-a spus Porumboiu că i-aţi fi spus dumneavoastră că e aşa şi aşa şi nu ştiu cum».

Pe mine mă interesează la ora asta că mi-am consolidat locul 2 şi sînt la 3 puncte de prima clasată. Vreau să cîştig campionatul dacă pot, dar cel mai important e că mi-am consolidat locul 2. De Champions League nu are rost să vorbim acum.

Aţi văzut astăzi un FC Vaslui care s-a închis foarte bine, Steaua nu a avut nici un corner în prima repriză, a avut doar două ocazii, Vasluiul a jucat foarte bine astăzi. E foarte bine pentru Ligă ca Steaua să învingă o echipă puternică precum Vasluiul cu 1-0. Dacă nu-mi plăcea jocul de azi, spuneam, dar sînt foarte mulţumit de joc.

Eu cred acum că vom fi pe locul 1 duminică. Eu am mai mare încredere în Pandurii, că am o inspiraţie, aşa simt eu.

Nu comentez meciul lui Dinamo cu CFR Cluj. Nu vreau să comentez eu, să dau naştere la discuţii, să se supere oficialii lui Dinamo, ca să le dau ocazia să le răspundă. Am părerea mea, o ţin pentru mine, o discutăm în particular dacă vreţi mîine, domnul Crăciunescu...

Nu mă interesează pe mine brichetele din tribune, mă interesează că mi-am consolidat locul 2 şi că sînt la 3 puncte de locul 1. Asta era marea mea problemă, să obţin locul 2.

Să vă facă Dumnezeu vouă necaz acum, să bată Pandurii la Cluj, să vă arate El că numai el le face pe toate. Ca să vă învăţaţi voi minte, păcătoşilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
 •  31 Martie 2008, 02:29

PA Mai zis porumboiu si cand Steaua l-a luat pe Vali Badea de la Vaslui in era Rednic ca a fost aranjament si C. Olaroiu ii luase jucatorii daca tranteste meciul cu Steaua si ce s-a facut la Liga lui Mitica Spagarul/Bisnitasrul? Auzi si tu ca l-a mai chemat el pe Jiji Cacareaza si nu-i poate face nimic , ca zice ca a glumit...si a uitat sa-i zica si ce spaga i- luat!... Dar asta cu Rapid acum si cu Sportul anul trecut le-a pus capac la toate !...

 •  31 Martie 2008, 01:40

parerea mea e ca nici o echipa din ro nu merita sa intre in CL. la cum joaca acum primele 6 echipe cupa uefa ar fi deajuns

 •  31 Martie 2008, 01:35

asta e ai pus degetul pe rana degeaba aduci mingea in fatza portii daca nu stii ce sa faci cu ea. si ma mai enerveaza si inconstanta stelei degeaba faci un meci bun cum a fost cu cfr daca pe urma faci 3 proasteazi la vs a fost un desen animat nu mi-a placut nimic era sa adorm bine nici vasluiul nu a jucat nimic

Vezi toate comentariile (101)
Comentează
Close