FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Nu iau un jucător de 2-3 milioane, că vrea salariu mare şi nu accept aşa ceva"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 19:48

Gigi Becali a explicat de ce refuză să aducă un fotbalist de certă valoare la Steaua.

"Ca să vină lumea la stadion, trebuie să joace echipa. Dacă noi eram la egalitate cu Dinamo şi Rapid, sau pe primul loc, se umplea stadionul.

Vine şi Florin Costea, vine şi Prepeliţă, o să joace echipa de acum. Nu iau un jucător de 2-3 milioane, că vrea salariu de un milion şi aşa ceva nu pot să accept", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", la DigiSport 1.

"Primul meci vom juca cu Rapid pe National Arena, am zis să nu jucăm cu Oţelul în etapa a 9-a pentru că vor fi şi meciuri în cupele europene, e programul încărcat şi s-ar deteriora gazonul", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Meciul Steaua - Rapid se va juca în etapa a 11-a a Ligii 1, programată pe 22 octombrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
bluevibess
bluevibess  •  22 Septembrie 2011, 19:49
Postat de cainerrosu pe 21 Septembrie 2011, 20:11

Gigi te iubim ! Inca 25 de ani la Steaua !

Amin!

catzanu
catzanu  •  22 Septembrie 2011, 19:47

Si uite de aceea, mai asta, vei juca mereu cum joci acum si vei avea rezultatele pe care le ai acum. E prea natural, prea logic faptul ca daca nu bagi bani si iei jucatori de genul, nu faci mare lucru. Are bani, insa nu si pentru fotbal.

pedrogar
pedrogar  •  22 Septembrie 2011, 00:21

Pentru ca-i prea scump pentru tine parlitule!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close