FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Gigi Becali nu-l mai are la inimă pe Mihai Costea: "A fost numai pe jos"

Mihai Costea n-a avut nici o realizare în meciul cu Gaz Metan
Mihai Costea n-a avut nici o realizare în meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 00:49

Steaua a pierdut ruşinos la Mediaş, 0-3. Gigi Becali a fost dezamăgit de evoluţia steliştilor şi l-a criticat şi pe favoritul său, Mihai Costea. Becali a anunţat că Martinovici nu va mai juca titular pentru gafa pe care a făcut-o la primul gol primit de Steaua

"Noi am avut fundaşi laterali care au stricat echipa. Lui Martinovici i-am mai făcut şi contract pe 3 ani. N-o să-l mai vedeţi în teren. Dacă ai valoare, cîştigi, dacă nu ai, pierzi cu 3-0. Doar Tatu, Tănase  şi Bourceanu au mai mişcat, restul foarte slabi.

Atît pot jucătorii la momentul ăsta. Florin Costea a intrat şi n-a pierdut nici o minge, dar Mihai era numai pe jos. Pe Rusescu nu ştiu de ce am mai dat banii, e un bezmetic", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

Jucătorii trebuie ţinuţi sub control şi în vacanţă
Patronul Stelei s-a supărat pe jucători pentru că au venit mai obosiţi din vacanţă decît în urmă cu două săptămîni.

"Am făcut tot ce am putut să fac din punct de vedere al transferurilor. Am luat zeci de jucători, am schimbat cîteva echipe, nu ştiu ce să mai cred. Aşa că nu are rost să mă mai enervez. Nu ştiu ce-or fi făcut jucătorii în pauza asta de două săptămîni, dar cred că trebuie ţinuţi cumva sub control.

Ronny Levy e de admirat că l-a băgat pe Emeghara în locul lui Martinovici. Probabil că vrea să-l vadă pentru meciurile viitoare, că altfel nu avea rost această schimbare. Pentru asta îl apreciez. Totuşi n-a avut curajul să-l schimbe pe bezmeticul ăla de Rusescu", a spus Becali la GSPTV.

"Florentin Matei nu e talent, nu veţi mai auzi niciodată de el"
Acuzat că l-a îndepărtat de la echipa a doua pe cel mai talentat tînăr jucător al Stelei, Becali a răspuns acid.

"I-am dat 75.000 de euro ca să semneze cu Steaua şi i-am făcut cel mai mare salariu de la echipa a doua. Avea 3.000  de euro pe lună aşa că m-am decis să-l văd la un meci. Cînd l-am văzut am zis: "Daţi-i drumul, nu vreau să mai aud de el". Eu mă pricep la fotbal, vă spun eu că nu veţi mai auzi vreodată de el", a spus Becali.

Steaua a pierdut, 0-3, meciul din etapa a 6-a de la Mediaş, cu Gaz Metan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
alin_ro
alin_ro  •  11 Septembrie 2011, 10:36

SOCANT! FABULOS! INCREDIBIL! N-AI MAI VAZUT ASA CEVA! Doliu national, doliu si mai national in redactia aur.ola.cilor jesepe.

umcatalin
umcatalin  •  11 Septembrie 2011, 10:29

Iar s-a imbogatit ciobanul la pariuri 3-0 - cota 41......

duta_dd
duta_dd  •  11 Septembrie 2011, 10:03

ahhahahaaaa - vai de steaua lor... saracutele oi au fost babardite

Vezi toate comentariile (52)
Comentează