FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali nu vrea să-l lase pe Onofraş pe drumuri » Păstrat din milă!

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Marius Onofraş va fi păstrat în lot dacă nu va putea fi vîndut în străinătate, pentru că Becali nu vrea să-l lase pe drumuri.


Unul dintre jucătorii despre care s-a spus că va fi dat afară de la Steaua în această pauză competiţională are şanse să continue în Ghencea dintr-un motiv cu totul surprinzător. Marius Onofraş a venit împreună cu tot lotul Urziceni, la începutul lunii septembrie, dar din cauza faptului că a evoluat foarte puţin a fost pus la zid de patron şi apoi trecut pe lista neagră.

Totuşi, el ar putea să-şi găsească salvarea chiar în Gigi Becali. Acesta a spus în ce condiţii va rămîne Onofraş în Ghencea. "Conform regulamentului, nu mai are voie să joace în acest campionat la o altă echipă din Liga 1 în afară de Steaua şi Urziceni. Cum la Unirea nu se va mai întoarce, eu nu pot să-mi bat joc de băiat, să-l dau afară şi să-l las pe drumuri. Dacă nu va găsi o echipă în străinătate, va rămîne la noi în retur deoarece chiar mi-e milă de el", a declarat Gigi Becali.


"Kapetanos pleacă, deci Onofraş ne va fi de folos. Va fi al patrulea atacant alături de Bilaşco, Stancu şi Surdu. Dan Petrescu mi-a şi zis despre el că poate evolua doar ca al doilea vîrf, niciodată ca mijlocaş"
Gigi Becali

180 de minute a bifat Onofraş în tricoul Stelei, neavînd vreo realizare deosebită, gol sau pasă de gol, fiind de două ori avertizat cu cartonaş galben

4,67 e media notelor lui Onofraş la Steaua, fiind singurul fotbalist care are o medie sub 5 dintre toţi jucătorii rulaţi de gruparea din Ghencea în acest sezon

Abrudan, gaură de 300.000 de euro
Octavian Abrudan e unul dintre fotbaliştii de care Steaua se va despărţi cu siguranţă în această iarnă. Universitatea Cluj s-a interesat deja de el, însă fundaşul ar prefera să plece în străinătate. El a primit din partea Stelei o dezlegare cu ajutorul căreia se poate transfera la orice echipă care oferă 100.000 de euro. "L-am luat cu 300.000 de euro şi îl dau cu 100.000. Aşa fac eu afaceri de cîţiva ani, cumpăr scump şi vînd ieftin", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

"Lăcătuş trebuie păstrat 5 ani!"
Dan Petrescu îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-l ţină pe Lăcătuş la cîrma echipei o perioadă cît mai lungă de timp: "Gigi trebuie să aibă încredere în Marius şi să-l lase la echipă cinci sau şapte ani. Doar dacă are timp la dispoziţie un antrenor poate să arate ce ştie". Petrescu i-a atacat şi pe cei care au ţinut cu Napoli în meciul din Europa League: "Nu înţeleg de ce unii nu au ţinut cu Steaua la Napoli. Să vedem ce vor face acum, cînd nu vom mai avea echipă direct în Champions League!", a spus tehnicianul lui Kuban la DigiSport.

Urarea lui Dragomir pentru Gigi Becali
Preşedintele LPF i-a făcut o urare de sărbători patronului stelist. "Ce să-i urez eu lui Becali? Ăsta are de toate! I-aş ura să-şi facă echipă de Champions League, să aducă fotbalişti buni. Deocamdată nu are echipă de Liga Campionilor", a spus Dragomir la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
decaraiman
decaraiman  •  22 Decembrie 2010, 11:05

bravo gigi felicitari sa sti ca optiunea ta nu are doar un iz de caritate si mai mult decat atat onofras daca va avea meciuri in picioare poate demonstra ca este un jucator mare

star01
star01  •  22 Decembrie 2010, 10:28

banuiesc ca ,daca Laca ii va da sansa sa joace,Onofras va demonstra ca este FOTBALIST,iar jiji va zice"v-am spus eu"!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează