FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali explică de ce nu l-a mai adus pe Aissa Laidouni: „Am început să râd și am închis!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Aissa Laidouni și a explicat că nu l-a mai adus pe mijlocașul francez de 22 de ani de la FC Voluntari din cauza cerințelor impresarului.

„Dacă vă spun condițiile în care voia să vină Laidouni... Voia contract pe 3 ani și după aceea să rămână liber. Voia salariu de 13.000, 16.000 și 19.000, să crească în fiecare an. Mai cerea bonus de 1.000 de euro la fiecare gol și pasă de gol și procent de 20% din viitorul transfer. Am început să râd și am închis!

Uite cum își bat joc impresarii de un fotbalist! Mai stă un an acolo, pe 4.000 de euro salariu, și poate retrogradează. Așa se pierde un jucător. Eu nu vreau să am legături cu impresarii. Au niște idei nebune, de te doare capul.

Giovanni și Victor nu mi-au cerut niciodată comision. Ești avocat sau ce? Cum să dau comision la impresar? Dau doar dacă pleacă pe bani mulți. Dacă vând un jucător de 15-20 de milioane, dau un milion comision. Altfel de ce? Plătesc prostia jucătorului care spune «Discută cu impresarul». Dar trebuie ca jucătorul să aibă demnitate și să spună «Vreau să joc la echipa aia»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali, detalii despre transferuri: „Duminică semnează!” » Cum va alege noul fundaș stânga + Ce se întâmplă cu Salomao

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Iulie 2019, 11:03

E corect ce zice GB. Cu mentiunea ca si el ar face la fel. Pt ce ceri matale zeci de milioane de euro pe jucatori gen Man si Coman cand ei nici 3-4 milioane nu valoreaza?

ray51
ray51  •  13 Iulie 2019, 10:24

Cand te adresezi unui impresar sa-ti gaseasca un jucator cu anumite abilitati si in jurul unei anumite sume, atunci e firesc sa platesti comision. Impresarul iti face un serviciu.

gicab
gicab  •  12 Iulie 2019, 17:51
Postat de alexyulyan pe 12 Iulie 2019, 16:40

Are dreptate ciobanul.....impresarii ar trebui sa fie platiti cu procente un 5% - 10% din salariile jucatorilor sa intre lunar automat in conturile impresarilor, ca ei lucreaza pt jucatori nu pt cluburi........uefa ar trebui sa reglementeze treaba asta!

Pai și crezi ca impresarii sunt fraieri și ar cere aceleași salarii ca acum? De ce nu ar cere apoi toți salarii cu 20 procente mai mari?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează