FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Gigi Becali a tras doi jucători pe linie moartă » Unul ar putea ajunge la FCU Craiova: „La revedere!”

Zdenek Ondrasek (dreapta) este pe făraș la FCSB
Zdenek Ondrasek (dreapta) este pe făraș la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 11:55 / Actualizat luni, 02 august 2021 12:06

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, spune că Stipe Vucur (29 de ani, fundaș central) și Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant) nu vor mai juca pentru echipa sa.

Doi dintre jucătorii transferați de FCSB în această vară au intrat deja în dizgrația patronului. Deși au adunat, cumulat, sub 400 de minute în tricoul FCSB-ului, Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur au fost trași pe linie moartă de Gigi Becali, care acum încearcă să găsească o modalitate prin care să le „rupă” contractele.

Zdenek Ondrasek, de la FCSB la FCU Craiova?

Patronul de la FCSB susține că Ondrasek ar fi dorit de nou-promovata FCU Craiova, care ar urma să-l ia după ce acesta va deveni liber de contract.

„La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu. Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000”, a spus Becali la Pro X.

Ondrasek a jucat doar de 3 ori pentru FCSB, meciuri în care a adunat abia 110 minute pe teren. Stipe Vucur a jucat ceva mai mult, 255 de minute, suficient pentru ca patronul Gigi Becali să se convingă de aptitudinile lor.

Nu mai iau jucător străin în viața vieților mele! Bine, iau, dar după ce joacă în România. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Gigi Becali a intrat la TV după miezul nopții și a fost întrebat direct de Ilie Dumitrescu: „Domnilor, e gata! Eu m-am convins”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ilie33
ilie33  •  02 August 2021, 15:03
Postat de corectu pe 02 August 2021, 14:54

Nu trebuie să fi mare specialist să vezi că Ondrasek nu prea e prieten cu mingea,iar Vucur stă prost cu detenta,cu jocul de cap,la 191 cm înălțime.Cine îi recomandă ?Impresarii,care iau comisioane.

Dacă vroia titlul îl luau pe Anton, Sorescu, Arlauskis si Malele. El nu vrea titlul, se sperie când vin suporterii la stadion. Așa i-a luat pe Dumiter Ondrasek Vucur cam pe aceeași bani ( poate îl costa câteva sute de mii in plus dar juca sigur in grupe pe alte câteva milioane )

corectu
corectu  •  02 August 2021, 14:54

Nu trebuie să fi mare specialist să vezi că Ondrasek nu prea e prieten cu mingea,iar Vucur stă prost cu detenta,cu jocul de cap,la 191 cm înălțime.Cine îi recomandă ?Impresarii,care iau comisioane.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  02 August 2021, 14:48

*** Ondrasek nu pleaca, are contract, merge la TASS. Jiji incearca sa-l prosteasca pe junior ca sa scape de belea. Cum sa dai 10.000 pe luna unei *** care pierde cateva luni sa intre in forma si apoi sa vedem ce-o iesi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează