FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, patron de televiziune :) Finanţatorul Stelei explică cum se face rating la TV

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 19:30

Patronul Stelei, Gigi Becali, a încercat să cumpere drepturile TV pentru sezonul viitor, în parteneriat cu Gheorghe Ştefan, conducătorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. În direct la GSP TV, Gigi Becali a explicat modul în care televiziunile de sport fac rating.

"Nu poţi să cumperi drepturile TV şi să le vinzi mai departe. Trebuie să ai televiziune în spate, care să aibă acoperire. Problema e că televiziunea cu care mă înţelesesem eu să facem treaba asta, abia de la 1 septembrie începe să funcţioneze.

E vorba de o televiziune a lui Pinalti ( GIGA TV) cu care eu am vrut să intru în colaborare, să luăm drepturile. La preţul ăsta e păcat să nu le luăm", a spus Becali la GSP TV, care apoi a intrat în detalii:

"Pe mine nu mă afectează dacă rămîne sau nu Timişoara în Liga 1. Dacă nu mai e Steaua în campionat nu mai vinde nimeni nimic şi nu mai interesează pe nimeni nimic. 95% din atractivitatea campionatului este Steaua.

Campionatul nostru produce bani, pentru că nu se uita nimeni la GSP TV dacă nu era fotbalul, nici 17 inşi nu se uitau. Dacă postul prinde popularitate prin fotbal, poţi apoi să bagi şi alte evenimente pe timp de vară sau în timpul săptămînii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
razvan.urs
razvan.urs  •  22 Iunie 2011, 02:07
Postat de red_nestea pe 21 Iunie 2011, 19:57

Si scopul pentru care e o poza cu Gigi Becali in camasa transpirata este?

a facut eforturi majore pentru a se exprima deci asadar ...

suporter25
suporter25  •  22 Iunie 2011, 00:41

becali o sa fie un fel de dan diaconescu al televiziunilor cu profil sportiv e patron cate o data si antrenor si acuma vrea sa fie mogul :)

sergiu_roman
sergiu_roman  •  22 Iunie 2011, 00:08
Postat de yo_manu93 pe 21 Iunie 2011, 19:58

sa stiti ca ciobanul are dreptate, deoarece in romania sunt doua tipuri de microbisti: stelisti si antistelisti

Într-un final faci ce faci si conteaza dar Steaua !! :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează