FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali patron la Rapid? Propunere fără precedent primită de șeful Stelei: "Echipa o să ia brandul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 14:04

Gigi Becali a dezvăluit că mai mulți fani ai Rapidului au venit la el și i-au propus să cumpere clubul AFC Rapid și să investească la echipa giuleșteană.

"A venit cineva la mine cineva, suporteri de la Rapid, cu o idee. Au zis să mă duc la ei, că au vorbit ei nu știu ce, și să investesc acolo. Ziceau că echipă joacă pe stadionul Giulesti și că o să ia brandul Rapid.

Le-am spus că nu fac niciodată așa ceva. Eu nu sunt trădator și nu sunt laș. O să fiu cu Steaua până la capăt, a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Anunț-șoc al lui Becali: "Cumpăr o echipă din Liga a 3-a! Am început deja negocierile!" » Clubul este patronat de un sirian și este investigat de Comisia de integritate pentru meciuri trucate!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
supereduardo10
supereduardo10  •  05 Ianuarie 2017, 01:53

nea jiji creste nasuu breeee ia intra in qiulesti vezi scapi intreq? da nu la minte ca acolo oricum esti cu probleme :)))

crotalie
crotalie  •  04 Ianuarie 2017, 15:17

Ne vom numi Star Metaloglobus si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

timm
timm  •  04 Ianuarie 2017, 15:06

Cu Metaloglobus pana la capat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează