FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1

Gigi Becali e convins: „Cinci sute la sută a fost penalty. I-a rupt piciorul” + „Mai mult decât să-i curgă sânge ce vrei?!”

Oaidă a șutat, iar imediat după aceea a fost luat pe sus de Maldonado, care a ajuns târziu și n-avea nicio treabă cu mingea
Oaidă a șutat, iar imediat după aceea a fost luat pe sus de Maldonado, care a ajuns târziu și n-avea nicio treabă cu mingea

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 12:21 / Actualizat marti, 05 martie 2024 14:30

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că Rapid trebuia să primească un penalty în minutul 85 al partidei cu Universitatea Craiova. Dar și oltenii, 5 minute mai devreme, la Baiaram.

În minutul 85 al partidei Universitatea Craiova - Rapid (1-1), de luni, giuleștenii au reclamat un penalty. Golgheterul Albion Rrahmani l-a servit pe Răzvan Oaidă în careul advers, mijlocașul a șutat, iar imediat după aceea a fost luat pe sus de Maldonado, care a ajuns târziu și n-avea nicio treabă cu mingea.

„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”
POLITICĂ
„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”

Gigi Becali le dă dreptate giuleștenilor: „M-am rugat să nu dea, că-s păcătos. Eu fac d'astea”

Arbitrul partidei, Marian Barbu, nu a acordat cuvenita lovitură de la 11 metri, lăsând jocul să continue, spre nemulțumirea giuleștenilor. O decizie pe care, fair-play, o contestă inclusiv patronul rivalei FCSB, Gigi Becali.

„Cinci sute la sută a avut penalty Rapidul în 87. Nu se poate mai penalty decât ăla. Nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am zis, dacă vede VAR-ul n-are cum. M-am rugat să nu dea, că-s păcătos. Eu fac d'astea.

E posibil, totuși, să fi fost acolo ofsaid. E matematician Rotaru, știe el. Când am văzut că nu se duce la VAR, nu-mi venea să cred. I-a rupt piciorul”, a comentat Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

Gigi Becali: „Mai mult decât să-i curgă sânge din nas ce mai vrei?!”

Omul de afaceri a vorbit și despre incidentul din minutul 80, când, aflat în săritură, Ștefan Baiaram a fost lovit în nas de rapidistul Alexandru Albu. El a făcut chiar o comparație cu penalty-ul acordat împotriva FCSB-ului, la 1-1 cu Farul, în care protagonist a fost Dawa.

„Lumea spunea că e fază identică cu Dawa, aia cu Baiaram. Greșit. La Dawa n-a fost unsprezece metri, aici a fost. Pentru că Dawa sare la cap.

Ăla vine, dă în minge și dă cu capul în el. Dawa a sărit natural. Aici e invers. Baiaram dă cu capul în minge și ăla vine și-i dă cu capul în nas. Păi, mai mult decât să-i curgă sânge din nas ce mai vrei?!”, a concluzionat Becali, dându-i astfel dreptate lui Mihai Rotaru.

Patronul oltenilor intrase imediat după fluierul final la Digisport, susținând sus și tare că alb-albaștrii trebuiau să primească penalty la faza respectivă.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali crede că Mihai Rotaru ar trebui să scape de mai mulți jucători de la CSU Craiova: „E diferență de la cer la Pământ între Ivan și Houri. Străinii lui ar sta în tribune la mine”

Mai puteți citi:

Dialog spumos după ce au văzut imaginile cu Dan Șucu în Bănie: „Cum traduc? «Sunt foarte mulțumit, mâncăm FCSB-ul!»”

Spaniolii, sceptici în privința lui Ianis Hagi: „Îi va fi foarte greu”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 18:08

Spre deosebire de multe apariții aiurea de data asta jiji a fost pe subiect ! Și iese și campion, asta mai lipsea ! NON STOP LA TV !

bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:55

Un arbitraj bunicel, sigur că de data asta a fost korekt și deranjează grobienii de sub-pod dar toate-n viață se întorc ! nico știe ce zic !

bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:53

De karma ați auzit ? La cât a ”jumulit” până acum cei de sub-pod în campionatul ăsta sigur o să mai aibe parte de așa ceva ! Mult succes !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează