FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB are două victorii la rând în campionat, dar Gigi Becali strâmbă din nas: „Cum să mă domine pe mine Petrolul? Niciodată n-are voie!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 11:20 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 13:18

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația roș-albaștrilor din victoria cu Petrolul, scor 2-0

Duminică seara, FCSB a învins-o pe Petrolul la Ploiești, 2-0, și s-a apropiat la 4 puncte de locul 6, primul de play-off.

Confuzie totală la UEFA! Programul anunțat ca fiind greșit rămâne valabil » Cum arată țintarul României în preliminariile EURO 2024
EURO 2024
Confuzie totală la UEFA! Programul anunțat ca fiind greșit rămâne valabil » Cum arată țintarul României în preliminariile EURO 2024

Gigi Becali, patronul echipei, a fost mulțumit de prestația „roș-albaștrilor” până în minutul 70. Ulterior, jucătorii pregătiți de Nicolae Dică au făcut pasul în spate și au jucat la conservarea rezultatului.

Becali vrea o strategie diferită, ca FCSB să aibă posesia și să nu „tremure” niciodată în fața echipelor mai slab cotate.

Gigi Becali, patron FCSB: „Antrenorul trebuie să-i mai învețe un lucru pe jucători”

„Aseară a fost bărbăție, dar până în minutul 70. De fapt, și de atunci, doar că nu a mai fost valoare. Păi, bă, când ai 2-0... Antrenorul trebuie să-i mai învețe un lucru pe jucătorii ăștia, să plimbe mingea.

Eu nu dau voie la Petrolul sau la echipele mici - cu tot respectul - să mă domine pe mine. Niciodată, n-au voie. Trebuie să lucreze la asta.

Nu s-a luat gol, e lucru bun, dar la Steaua (n.r. - FCSB) n-are voie să se apropie adversarul de careu. Dacă iei gol, să iei din an în Paște. N-are ce căuta acolo. De ce? Dacă mingea e numai la mine, cum să te apropii de careul meu? Asta e filosofia mea.

Nicio echipă nu domină jocul cum am făcut-o noi în prima repriză. Două bare, ocazii peste ocazii, mingea numai la noi. Nimeni nu joacă cum jucăm noi. Asta e chestiune de valoare”, a spus Becali la Pro Arena. 

FCSB are momentan 14 puncte, din 3 victorii, 5 egaluri și 3 eșecuri. CSU Craiova, echipa de pe primul loc de play-off, 6, are 18 puncte, dar și un meci în plus.

Mai multe despre FCSB: 

Basarab Panduru explică succesul lui FCSB într-un mod surprinzător: „Fix de asta a pierdut Petrolul!”

Incident după Petrolul - FCSB » Omrani s-a prăbușit în fața galeriei, din cauza unei petarde: medicii au intervenit imediat. Billel a încercat apoi să se răzbune

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  10 Octombrie 2022, 14:54
Postat de Hcm27 pe 10 Octombrie 2022, 11:59

Măi Gigi,nu ti-a spus și ție nimeni pana acum?Ca sa faci ce vrei tu îți trebuie jucători de fotbal de câteva sute de mii de euro.Jucatori,care sa valoreze unul singur,5-6 milioane pe puțin.Si antrenor profesionist,binențeles.Degeaba îi învață pe ăștia de-i ai acum,că nu înțeleg și nu pot sa facă și cine știe ce mai iese.Las-o așa!Măcar sa iasă cum a ieșit aseară!Și ai grija cu Dawa ăla ca-ti "mănâncă"meciurile

Dawa e jucator de Manchester City, doar ca nu l-a descoperit Guardiola. Inca.

valentindragobete
valentindragobete  •  10 Octombrie 2022, 13:45

Iar începe ăsta cu aiurelile lui !

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  10 Octombrie 2022, 13:30

Fariseul ocnaș / megaloman / fără educație: „Cum să mă domine pe mine Petrolul? NICIODATĂ n-are voie!”???!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează