LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali plusează pentru Darius Olaru! Cum ar putea arăta FCSB din sezonul viitor

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de — , Luni, 06 Mai

FCSB a început tratativele pentru a-l transfera pe Darius Olaru, mijlocașul de 21 de ani de la Gaz Metan Mediaș. Până acum, Gigi Becali i-a adus pe Claudiu Belu și Răzvan Oaidă.

Gigi Becali a decis în ultimii ani să investească din ce în ce mai mult în tineri, după ce s-a păcălit cu jucători cu nume și pretenții exagerate. A cumpărat ce e mai bun de pe piață, iar pentru sezonul viitor i-a acontat deja pe Claudiu Belu (Astra) și Răzvan Oaidă (FC Botoșani).

„Ca să ajungem din nou sus și să dominăm campionatul trebuie să țin jucătorii buni la echipă și să le dau salarii mari, de până la 40.000 de euro!", e noul plan al patronului roș-albaștrilor.

Cu șanse mari de a rata încă un titlu, al patrulea consecutiv, Gigi încearcă să mai dea o lovitură pentru sezonul viitor, iar în ultimele zile a avut discuții serioase cu șefii medieșeni pentru Darius Olaru. Pe tânărul de 21 de ani a încercat să-l cumpere și în iarnă, doar că atunci părțile n-au ajuns la un acord. Becali era dispus să ofere 600.000 de euro, dar cei de la Mediaș voiau și procente dintr-un viitor transfer, lucru cu care Gigi n-a fost de acord. Mijlocașul este o miză pentru cluburile din Liga 1 și datprită faptului că e născut după 1 ianuarie 1998 și va respecta regula Under 21 în următoarele două campionate.

darius olaru

Discuțiile despre posibila plecare a lui Olaru au fost confirmate de Edward Iordănescu, antrenorul Gazului.

„În momentul de faţă, există interes la nivel declarativ pentru mai mulţi jucători. Olaru este unul dintre ei, da! Personal, am vorbit cu doi dintre conducătorii cluburilor de pe locurile 1-3, care au arătat interes. Nu-mi permit să fac publice numele lor. Două echipe din primele trei locuri au întrebat de el, au întrebat de pretenţiile pe care Gazul le-ar avea. Dacă va fi o ofertă solidă pentru el, cu siguranţă că o vom analiza foarte serios şi vom lua o decizie în sprijinul clubului şi al jucătorului”, a spus Edi. 

3goluri și 5 pase decisive a reuşit Olaru în 30 de partide pentru Gaz Metan

„Noi nu putem să ne batem joc de jucători, să-i ținem aici dacă există oferte bune pentru club, dar și pentru ei. În acest moment, doar FCSB poate să dea bani pe jucători de viitor” Cristi Pustai, director tehnic Gaz Metan

Cum ar putea arăta FCSB în sezonul viitor: Vlad (20 de ani) - Belu (25), Planici (27), Bălașa (24), Morais (32) - Oaidă (21) - Man (20), Olaru (21), Tănase (24), Coman (21) - Moruțan (20)

Citește și:

Teja a mutat (iar) după dictare! Acum, FCSB caută fundaș central

Comentarii (20)

Robert Sergiu  •  06 Mai 2019, 16:52
Postat de Robert Sergiu pe 06 Mai 2019, 16:51

Frumoasa victori..............

victorie

Robert Sergiu  •  06 Mai 2019, 16:51

Frumoasa victori..............

poison_1  •  06 Mai 2019, 16:35
Postat de Vasile Dinita pe 06 Mai 2019, 16:29

Si Iulian Cristea unde e !!!

Out! Expirat! :)))

Vezi toate comentariile (20)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:55 Snooker

Cupa Mondială: Wuxi, China

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

U21