FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali nu a vrut să renunțe la el! Patronul FCSB a refuzat oferte pe bandă rulantă: „Patru-cinci echipe au întrebat de el”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 21:44 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 21:52

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar putea pleca de la FCSB pe o sumă importantă, fiind în atenția mai multor cluburi din Europa.

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă luni, 19 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și Digi Sport

Florin Vulturar, impresarul mijlocașului ofensiv, a dezvăluit că mai multe cluburi din Europa, și că mai multe cluburi l-au dorit, dar Gigi Becali, patronul FCSB, a refuzat ofertele.

„E foarte atractiv pentru echipele din străinătate! În perioada asta, patru-cinci echipe au întrebat de el, dar sumele nu se ridică la nivelul cerinţelor domnului Becali. Au fost oferte din Turcia, Olanda, Belgia. Cea din Turcia a fost foarte, foarte tentantă!

El trebuie să mai facă un pas, unul intermediar, când o să plecăm de la FCSB. După ce se maturizează într-un campionat mai puternic, atunci poate face pasul într-un campionat și mai tare", a declarat Florin Vulturar pentru Look Sport. 

800,000 de euroeste cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt

VIDEO Revine Liga 1. Totul despre Clinceni - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Straton revine în poartă la FCSB » Ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Avertisment pentru Becali, în legătură cu vedetele Man și Coman: „Pierzi toți banii, o să-ți vină să-ți dai în cap!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  14 Octombrie 2020, 11:40

Daca a ajuns un jucator de valoarea lui Morutan sa se bata nu stiu ce cluburi pe el, inseamna ca de asta am ajuns cu nationala unde am ajuns!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează