FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali poate face o mutare nesperată » Paul Papp, fundașul liderului din Turcia, vrea în Liga 1: „FCSB e FCSB, nu prea se refuză!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 17:42

Paul Papp (30 de ani), fundașul central al turcilor de la Sivasspor, ia în calcul o revenire la FCSB.

Gigi Becali e în căutarea unui fundaș central. După ce mutarea lui Andrei Chindriș pare să fi intrat în impas, patronul se poate reorienta către un fotbalist pe care îl cunoaște.

Niciodată să nu spui niciodată. FCSB e FCSB, iar Becali nu prea se refuză. O să vedem ce va fi pe viitor. FCSB are un grup plin de talente, din care antrenorul lor a reușit să facă o echipă închegată și a început să aibă rezultate.

Eu aș vrea să joc mai mult. Oricine își dorește asta. Sunt deschis oricărei oferte. M-aș întoarce și în România, am spus-o de mai multe ori. Duc lipsa gândului de a mă simți important, de a juca meci de meci, dar nu îmi rămâne decât să mă pregătesc sută la sută și când va veni rândul meu să dau totul”, a declarat Paul Papp la TV Digi Sport. 

Gigi Becali poate face o mutare nesperată » Paul Papp, fundașul liderului din Turcia, vrea în Liga 1: „FCSB e FCSB, nu prea se refuză!”

Paul Papp a mai evoluat la FCSB timp de două sezoane, între 2014 și 2016. Fundașul central cu 19 prezențe în prima reprezentativă a României a mai jucat de-a lungul carierei la Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo, Astra, Wil și Karabukspor. Papp este în prezent sub contract cu Sivasspor, liderul din Turcia, dar nu prinde primul „11”. În actualul sezon a evoluat doar în 3 meciuri din Cupă.

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali aproape de o nouă lovitură » New York Red Bulls îl vrea cu orice preț pe Florin Tănase! Suma uriașă pe care o propun americanii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
411193213115437
Vlad Muresan  •  28 Decembrie 2019, 06:28
Postat de hansolo10 pe 27 Decembrie 2019, 19:38

fara suparare,esti prost sau te faci? Steaua nu mai este in top 10% echipe rivind coef. uefa dar este in top 15%, cfr nu este nici macar in top 120 de echipe in ceea ce priveste coef. uefa. si nu spun eu asta ci uefa. nu vreau sa te jignesc dar tu ai uitat ca anul trecut Steaua a jucat in primavara europeana si a luat 3 puncte din dubla cu lazio. cfr o sa ia zero puncte din dubla cu sevilla. cfr in europa este zero barat. ca a vut putin noroc sezonul asta,este altceva,dar a pierdut cu astana,a pierdut tur retur cu slavia,a facut egal cu celtic,a pierdut cu lazio si celtic in grupe,abia a terminat pe locul 2 in grupe. Asa ca idee,Steaua nu a pierdut niciodata in grupele e.l.,mai mult de 2 meciuri.

Cfr a bătut în europa leagie doar juniorii și rezervele.lui Lazio și celtic fata de Steaua care a bătut titularii lui Chelsea, Valencia, Ajax, Lazio, Aston Villa, Galatasaray, Brugges....

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Decembrie 2019, 00:36

L-a umilit constant, iar acum spune ca Becali nu se refuză. Ăsta e ca Galamaz care s-a transferat la Petrolul și jignea Steaua imediat după ce și-a luat mare pumn în cap de la un suporter al Petrolului. Masochiști...

hansolo10
hansolo10  •  27 Decembrie 2019, 21:13
Postat de blatistu49 pe 27 Decembrie 2019, 19:49

da FCSB u sa chinuit goaznic cu formatii celebre ca MILSAMI OSORHEI si CRIVATUL ALASKHERT si o echipa moesta din Portugalia in Grupa CFR ului FCSB u lua peste 30 de goluri linistestete calmanteeeee

si ce legatura are asta cu faptul ca ,cfr cluj aka th88e blatistii o sa scoata fix zero puncte din dubla cu seviila din saisrepzecimi si Steaua a scos anul trecut 3 puncte din dubla cu lazio din primavara europeana? adica serios acum.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close