FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prins de polițiști afară fără adeverință: „Păi, ce-i aia să-mi semnez singur? Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 17:29

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost oprit astăzi de un echipaj de poliție pentru a i se verifica declarația prin care poate părăsi locuința în timpul stării de urgență. 

Gigi Becali a povestit cum a decurs întâlnirea cu ofițerii Ministerului Afacerilor Interne. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că nu avea în posesie o astfel de declarație.

Gigi Becali: „Cum să mă întrebe pe mine unde mă duc?”

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi, ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

VIDEO / Gigi Becali, activ pe timpul pandemiei de coronavirus

Citește și alte știri despre Gigi Becali:

Probleme mari pentru Gigi Becali » Cum a încălcat legea la FCSB

EXCLUSIV Avertisment pentru Gigi Becali și FCSB: „Testarea n-are efect imediat! E posibil să aibă virusul și să iasă negativ”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (82)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2020, 15:10

Pariez ca nici Iohannis nu are declaratie pe propria raspundere... Legea e doar pentru 'amarati' si multi si prosti. Daca insa vrei sa mergi la munca in Germania, atunci totul este ok.

iung811
iung811  •  12 Aprilie 2020, 18:44

Asta este autodenunt, intervine cineva? Sau sunt toti cu chilotii in vine? Daca nu cumva a fabricat iar oierul o stire iasa in fata. Asta parca e o pitipoanca din Cancan

respect2014
respect2014  •  12 Aprilie 2020, 14:21

Bai Gigi, nu cred ca citesti tu dar poate unul din aia care te pupa-n...citesc si indraznesc sa iti zica. Bai...nu faptul ca nu ai completat mizeia aia de hartie e important. Si eu cred ca e absurda. Stii ce ma deranjeaza cel mai tare? Bai Gigi, nu esti mai presus de lege bai! Buna, rea, tampita sau inutila trebuie sa o respecti si daca te cheama Becali bai Gigi. Faptul ca spui ca tu esti Becali si nu ai nevoie de asa ceva ma scoate din minti!!! Bai...asa ati furat, asa ati facut afaceri cu statul din care doar voi ati castigat, asa ati mituit si ati reusit sa faceti averi. Bai Giggi...Becali e doar un nume! De familie. Daca toti din neamul tau ar face ca tine ca sunt "Becali" ce ar fi ma? Bai Gigi ( ti am tot spus asa pt ca asa intelegi ) cand o sa intelegi ca tu "Becali" in fata legii esti la fel ca Popescu/Ionescu si o sa te comporti la fel atunci o sa apreciez banii pe care i dai ca ajutoare. Pentru ca acum sunt doar vanitate bai Gigi bai... Bani pe care i dai ca sa nu completezi o amarata de hartie...ca tu esti Gigi Becali!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează