FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, prima replică după demisia lui Helmuth Duckadam: „Voi afla exact ce s-a întâmplat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 20:01

Helmuth Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine de la FCSB, spre surprinderea patronului Gigi Becali. 

Finanțatorul celor de la FCSB a spus că nu știa nimic despre decizia lui Duckadam și că va încerca să afle care au fost motivele plecăerii fostului portar.

„Mă surprinde total această decizie. Nu am știut nimic! Îl voi suna pe Vali Argăseală chiar acum ca să văd ce s-a întâmplat. Helmuth este un om serios, iar eu l-am respectat. Voi afla exact ce s-a întâmplat, pentru că e clar că el a avut un motiv întemeiat să anunțe acest lucru. 

Sunt foarte surprins și voi verifica ce s-a întâmplat. Helmuth nu mi-a zis nimic!”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

„După multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, când simți că nu mai esti dorit, decât să aștepți momentul când vei fi dat afară.Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase!

A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial. Doresc mult succes echipei și-mi doresc ca în acest an să câștige un trofeu!”
Helmuth Duckadam pe Facebook

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a răbufnit când a aflat că va fi adus cu mandat la Tribunal: „E tentativă de crimă! Am trecut prin asta, știu ce înseamnă”

Vestea extraordinară care l-a făcut pe Gigi Becali să uite de CFR Cluj - FCSB: „Nu mă mai interesează”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  14 Iunie 2020, 20:56

O zii foarte încărcată pentru nea jiji. A devenit bunic.demisia lui helmut .la realitatea a intrat in direct pentru ca era invitat borcea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează